Buro BRAND

De boeken van Buro BRAND over Visual Thinking/zakelijk tekenen

Buro BRAND ziet het als haar missie om bedrijven, teams en medewerkers te helpen door werken leuker en zinvoller te maken. Wij zien visueel werken als een enorme krachtige tool om dit te bereiken. Met onze boeken willen wij bedrijven, teams en medewerkers ondersteunen in al hun fases van visueel werken en denken. Met onze boeken leer je zakelijk tekenen, op een praktische en leuke manier.

Visual Thinking reeks

Lees meer over:

My Icon Library

In dit boek vind je een verzameling tekeningen die je kunnen helpen je eigen verhalen te vertellen. De collectie bestaat uit de meest voorkomende, interessante, rare en prachtige concepten die zijn gemaakt tijdens de visuele trainingen van Buro BRAND.

Wil je naast het boek meer tips en advies? Boek dan één van onze trainingen over zakelijk tekenen.

Werkboeken

Het Visual Thinking Workbook helpt je om praktisch aan de slag te gaan met tekenen. Door te oefenen krijg je vertrouwen in hetgeen het Visual Thinking boek je laat zien. Ga aan de slag met de opdrachten, win vertrouwen en verbaas jezelf hoe snel en impactvol tekenen kan zijn. Het werkboek zit vol met uitdagende oefeningen en daagt je zowel brein-technisch als teken-technisch uit!

Heb je het Visual Thinking Workbook uit en ben je hongerig naar meer uitdaging en oefening van zowel brein als je visuele technieken? Dan is het Visual Doing Workbook je antwoord. Je oefent in het maken van activerende layouts en prikkelende presentaties. Het helpt je visuele werkvormen uit te vinden om een bijeenkomst betrokkener, besluitvoller en doelgerichter te maken.

Visueel hulpboek vergaderen en overleggen

Met dit BRAND vergaderboek-en notitieboekje laten we je zien dat vergaderen veel visueler en leuker kan! Experimenteer met beeld en één van onze werkvormen; je zult zien dat je een stuk sneller tot betere resultaten komt. Nee contact met ons op als je interesse hebt in dit boekje!

Wil je naast het boek meer tips en advies? Boek dan één van onze trainingen over zakelijk tekenen.

Over de auteur Willemien Brand

Willemien Brand is de oprichter van Buro BRAND en de hoofdauteur van onze boeken. Gedurende haar carrière als ontwerper werd het Willemien steeds duidelijker dat tekenen en Visual Thinking krachtige middelen zijn om complexe problemen simpel te maken, mensen te betrekken, enthousiast te maken en om bruggen te bouwen tussen bedrijven en hun klanten.