Buro BRAND

Grafisch ontwerp is het vormgeven van jouw boodschap door middel van tekst en beeld.

Met je grafisch ontwerp wil je eruit springen. Dat mensen je herkennen. Dat ze jouw product of dienst in één oogopslag koppelen aan jouw merk.

Voor ons bij Buro BRAND is grafisch ontwerp alle hard copy en digitale communicatie middelen die er zijn. Denk bijvoorbeeld aan een rapport, jaarverslag, boek, flyer, factsheet, magazines, websites, en wat er allemaal nog meer is. Ook kunnen we het ontwerp van de complete merk identity voor je doen.

Grafisch ontwerp laten maken

Wat is grafisch ontwerp bij Buro BRAND?

Buro BRAND heeft een aantal tenders gewonnen waarbij zij de gehele uitvoering van communicatie op zich hebben genomen van overheids organisaties. Het ontwerp dat wij maken is vaak in combinatie met het maken van speciale visualisaties. Maar ook het maken van zakelijke communicatie waarbij een strak design op de juiste wijze jouw doelgroep bereikt. Dat is ons doel! Jouw doelgroep bereiken met de door jou gewenste impact.

“Jouw boodschap vormgeven door middel van tekst en beeld is het doel van Buro BRAND.”

Eerst goed luisteren en doen wat de klant wil om vervolgens mee te denken wat er mogelijk om tot slot heen en weer tot een mooie finetuning te komen. Kortom, een mooi proces van hoor en wederhoor.

Maurice Visser Dalton Voorburg

Wij hebben een aantal mooie representatieve producten mogen ontvangen, waaronder de jaarlijkse agenda voor leerlingen, een mooie flyer voor de school en mening omslag.

Maurice Visser Dalton Voorburg

Bij het maken van ons nieuwe logo was de opdracht iets te maken wat een moderne versie was van hetgeen we al hadden. Hier hebben ze goed gehoor aan gegeven ook bij de totstandkoming van onze website.

Reinier van Wakeren Waterland Investment

Voordelen van grafisch ontwerp

Grafisch Ontwerp is de basis vereiste van een goede communicatie aanpak. Hieronder drie belangrijke redenen om aandacht te besteden aan Grafisch Ontwerp:

1. Het ontwerp is je eerste indruk

Nog voordat klanten je copy lezen, of naar je product kijken, zien ze het Grafisch Ontwerp van jouw boodschap. Dat betekent dat hier de kansen liggen om ze te verrassen, blij te maken, of misschien juist te shockeren. Een eerste indruk kun je maar één keer maken.

2. Het zorgt voor consistentie, leidt tot vertrouwen

Een herkenbaar kleurenpalet. Een terugkerend lettertype. Een sprekend logo. Consistentie hierin, straalt af op je merk. Als je stijl consistent is, ben jij het ook. Als jij consistent bent, ben je te vertrouwen.

3. Het brengt ideeën over

De uitstraling van het ontwerp past niet alleen bij jouw merk. Het geeft de waarden van jouw organisatie weer.

Grafisch ontwerp laten maken?

Van vonk, naar vlam, naar BRAND! 

Een sterk ontwerp neerzetten is alleen mogelijk als team-effort. Niemand kan jouw kernwaarden beter benoemen dan jijzelf. Wij zijn er voor de vertaling naar Grafisch Ontwerp. Onze communicatie achtergrond en onze jarenlange ervaring als zakelijk tekenaars en visuele facilitators heeft ervoor gezorgd dat wij weten op welke momenten we de juiste vragen moeten stellen en hoe we je snel door dit proces heen kunnen leiden. 

Daarvoor volgen wij onze gepatenteerde BRAND-methode om jouw boodschap om te zetten in een ontwerp.

De Vonk

Dit is het, het begin van ons avontuur, hier slaan we de stenen van jullie en onze creativiteit tegen elkaar op zoek naar die spark. 

Een creatieve intake volgens ons beproefde systeem. Hier kEen creatieve intake volgens ons beproefde systeem. Hier krijgen we het doel en de scope scherp, delen we ideeën en maken we vooral veel schetsen.

De Vlam

Langzaam groeit een vonkje uit tot een piepklein vlammetje, dat met genoeg zuurstof, de juiste temperatuur en brandstof steeds sneller groeit. 

Met alle input uit de vonk-fase gaan wij aan de slag. We werken gemaakte schetsen uit, voegen ideeën samen en maken een eerste blauwdruk van jouw ontwerp.

De BRAND

De vlammen van jullie PraatPlaat razen. Klaar om te woeden in de hoofden van jullie doelgroep. Als een echte BRAND. 

In deze fase komt het aan op onze ontwerpskills. We werken de blauwdruk uit tot volwaardige ontwerp . Dit is het moment van de puntjes op de i en de laatste kleine aanpassingen.

Tijdens al deze fases is er ruimte voor feedback, aanvullingen en suggesties die we op de BRAND manier in goede banen leiden voor een optimale efficiëntie.

Even overleggen?

Bel ons gewoon (vinden we altijd leuk) en we kunnen je meer vertellen over de verschillende kansen die Visual Thinking biedt voor jou en jouw bedrijf.

Bel ons: 070 204 40 49

Grafisch ontwerp gezocht?

Vraag hieronder direct een offerte aan. Of plan een gesprek in waarin we de opties voor jouw organisatie verkennen.

Kunnen wij je helpen?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Nog niet helemaal zeker?

Bel ons en we kunnen je meer vertellen over de verschillende mogelijkheden en toepassingen van Grafisch Ontwerp.