Buro BRAND

Build your business drawing skills for effective communication at work

Dit praktische werkboek begeleidt je stap voor stap bij het toepassen van zakelijk tekenen in je dagelijkse routine, zodat je net zo makkelijk met beelden kunt communiceren als met woorden. Verhoog je productiviteit en maak van tekenen op het werk een leuke en effectieve manier van co-creatie. Ontdek Buro BRAND’s Five Visual Thinking Types© om je ideeën en concepten direct in je werk te communiceren. Gebruik de praktische tips en trucs om de samenwerking en communicatie binnen je organisatie te verbeteren.

Wil je naast het boek meer tips en advies? Boek dan één van onze trainingen over Visual Thinking. Of begin bij onze basistraining Zakelijk Tekenen 1.

Willemien Brand

Over de auteur

Willemien Brand is de oprichter van Buro BRAND en de hoofdauteur van onze boeken. Gedurende de jaren dat ze met haar communicatiebureau Buro BRAND complexe opdrachten oploste voor grote organisaties kreeg ze steeds meer overtuiging dat tekenen en Visual Thinking krachtige middelen zijn om complexe problemen simpel te maken, mensen te betrekken, enthousiast te maken en om bruggen te bouwen tussen bedrijven en hun klanten.