Buro BRAND

Je weet dat je Visual Thinking wil inzetten binnen je eigen werk. Om beter te communiceren met je team, je doelen beter over te brengen of om gewoon je gedachten beter te ordenen.
Alleen heb je een drukke agenda, lukt het je niet een dagdeel vrij te plannen of… hou je er gewoon van om je joggingbroek aan te houden.

Dan is de Buro BRAND Online Academy een goede oplossing voor jou.

Wat is de Online Academy

De Buro BRAND Online Academy is onze virtuele trainomgeving. Hier worden (een deel van) onze trainingen aangeboden in de vorm van online modules. Je kiest een van onze online trainingen en kunt die in je eigen tempo met eigen materialen volgen.

Dankbaar voor de tools en de samenwerking die jullie bieden.

Pascal van Rijk Gemeente Lelystad
online training zakelijk tekenen

De voordelen van de Online Academy

Steeds meer mensen kiezen er voor om sommige van onze trainingen online te volgen. Dat is ook wel begrijpelijk, want het heeft zeker een aantal voordelen. Hieronder zetten we de belangrijkste op een rij:

1. Een online training volg je op je eigen tempo

Heb je maar een kwartier per week om bezig te zijn met tekenen? Of wil je juist even een middag doorpakken? Geen probleem, een online training kun je volgen in het tempo dat het best werkt voor jou.

2. Een online training is altijd beschikbaar

Wil je een deel van je kennis weer eens opfrissen? Of gewoon de hele training nog eens terugkijken ter inspiratie? Met een online training is dat geen probleem!

3. Een online training is voordelig

Omdat de online training van tevoren is opgenomen en onze trainers er niet fysiek voor aanwezig hoeven te zijn, kunnen we deze aanbieden tegen een voordelige prijs.

4. Een online training volg je vanuit je huiskamer

Niemand ziet je, niemand hoort je, dus jij kunt gewoon in je joggingsbroek op de bank hangen terwijl je de training volgt. Lekker ontspannen.

Buro BRAND ontwikkelt zich voortdurend. Onze missie is om de kracht van Visual Thinking te verspreiden onder zoveel mogelijk mensen en zo de wereld een stukje beter te maken. Onze online trainingen zijn een geweldige tool daarvoor waar we erg enthousiast over zijn.

Overzicht

Bekijk hieronder een overzicht van onze online trainingen. We ontwikkelen voortdurend nieuwe trainingen dus deze pagina wordt regelmatig geüpdate.

Online
arrow_forward_ios

Tien Weken Blijven Tekenen

Zorg dat je na de basistraining aan de slag blijft met tekenen. Elke week een opdracht, tien weken lang!

Online
arrow_forward_ios

Virtuele (Samen)Werkvormen

Energieke, efficiënte meetings door het gebruik van virtuele, visuele werkvormen.

Online
arrow_forward_ios

Zakelijk Tekenen de Basis

Leg de basis van jouw visuele (zakelijke) opleiding en leer effectief communiceren met beeld.

Liever toch een fysieke training volgen? Bekijk hier ons trainingsoverzicht!

Veelgestelde vragen:

Kan ik direct starten?

Ja natuurlijk! Zodra je de training hebt gekocht is al het materiaal voor jou beschikbaar.

Hoe lang duurt het?

De lengte van de trainingen varieert per onderwerp. Maar gemiddeld duren ze zo’n 4 uur in totaal. Dat is exclusief de tijd die je kwijt bent aan de opdrachten en het oefenen.

Welke materialen heb ik nodig?

Een simpele fineliner en een wit papier is genoeg om deel te nemen. Het is altijd mogelijk om ons teken-pakket te bestellen. Stuur even een berichtje.

Moet ik direct betalen?

Je rekent de training online af voordat je er aan begint. Als je graag een factuur wil hebben, neem dan even contact met ons op.