Training Zakelijk Tekenen

Effectief communiceren met beeld.

Training Zakelijk Tekenen

In deze training Zakelijk Tekenen leer je tekenen vanuit jouw eigen karakter en handschrift. Je ontwikkelt het nodige lef om met snelle visualisaties ideeën over te dragen. Met eenvoudige tips en voorbeelden leer je hoe je zaken uit de dagelijkse praktijk vormgeeft. Overleggen in scrum-sessies, agile en vooral sneller samenwerken? Doe het met visuals! Mensen houden van plaatjes. Daarmee kunnen ze boodschappen beter interpreteren, informatie sneller verwerken en deze info blijft nog beter hangen ook. Geef jouw ideeën vorm door te tekenen en maak gebruik van eigen visuals in je zakelijke communicatie. Je zult versteld staan van het resultaat, écht iedereen kan tekenen. Geen talent of ervaring vereist!

*VIRTUEEL 
Als er in de agenda bij de training vermeld staat dat deze virtueel is, dan hosten we de training via een videoplatform. Houd er rekening mee dat de materialen nodig voor de training zullen toezenden en dat je deze training kan volgen vanachter je eigen computerscherm.

Inschrijven

Programma

Deze training duurt een dagdeel (4 uur) en kan zowel in de ochtend als in de middag gevolgd worden. Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductie & materialen
  • Emotie & Interactie
  • Verbinden & verdelen
  • Basis iconen
  • Headers & Typografie
  • Van woord naar beeld
  • Visuele eindoefening

Locatie

De training wordt standaard gegeven in de inspirerende locatie van Buro BRAND in Den Haag, maar kan ook op locatie (nabij of in uw bedrijf) worden georganiseerd. Op onze locatie geven we ook al onze andere trainingen zoals bijvoorbeeld Visual Storytelling.

Groep en kosten

De training vind plaats vanaf 6 personen. De kosten zijn 295,- Euro ex BTW p.p., inclusief materialen.
Zakelijk Tekenen ‘The Experience’ (vanaf 30 min.) voor grote groepen, op seminars of congressen? Neem contact op met Robert.

‘De Workshop ‘Zakelijk Tekenen’ helpt ons ons eigen plan te ontwikkelen. Een tekening maakt zaken en verwachtingen concreet!’

– Lid Visual Thinking Guild, ING Bank Nederland

Training op maat of iets ánders doen met je team?

Neem contact op met Robert

070 - 204 40 49

Mail Robert