Buro BRAND

Ben je benieuwd aan welke thema’s en met welke klanten we eerder hebben gewerkt? Of wil je meer weten over de werkwijzen die hanteren tijdens onze projecten voor klanten? We hebben een handvol van onze projecten hier verder beschreven. Neem een kijkje en ontdek wat we voor jouw project kunnen betekenen.

PreZero

Van concept naar beeld

Van schets, naar praatplaat, naar storyboard, naar animatie en uitgebreide menukaart. Een kijkje in een creatief proces met PreZero.

AstraZeneca

Een activerende Call-to-Action

Hoe ervaren oncologie patiënten de zorg? Middels een helder animatiefilmpje ontwierpen wij een activerende call-to-action.

GGD Fryslân

Invullen cultuurwaarden en functies

Nadat de GGD een aantal veranderingen in haar organisatie had doorgevoerd, wilden ze aan de slag gaan met de invulling van hun nieuwe functies. Het gewenste gedrag van de medewerkers bij het uitvoeren van hun functie was daarbij van groot belang.

Cardea Jeugdzorg

Virtuele workshop praatplaat maken

Vraag  Hoe kunnen we onze visie en strategie helder communiceren naar onze klanten en collega’s? Plan van aanpak Doorlooptijd  Eén [...]

Jeugdbescherming West

Workshop praatplaat maken

Gezamenlijk met het management van Jeugdbescherming West heeft BRAND Business het jaarverslag van een saai rapport aangevuld met een levendige en goed communicerende praatplaat.

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Visueel Notuleren project “Proeftuinen”

Het ministerie BZK organiseert veel om de burger te betrekken bij maatschappelijke onderwerpen en taken. Eén van deze initiatieven heet “proeftuinen” waarbij wijkbewoners betrokken worden bij kleinschalige taken in de buurt.

Visuele richting nodig?

Plan een gratis Visuele Verkenning in. Een gratis gesprek van 30 minuten waarin wij kijken naar de kansen die Visual Thinking biedt voor jou en jouw bedrijf.

Bel ons: 070 204 40 49