Buro BRAND

Met onze (virtuele en klassikale) trainingen zakelijk tekenen leer je hoe je door te visualiseren beter kunt communiceren en samenwerken, maar vooral je werk zinvoller en leuker kunt maken!

arrow_forward_ios

Proeftraining Zakelijk Tekenen

Voor iedereen die interesse heeft in het volgen van een (visuele) training of het visuele werken. Maak kennis met visueel werken, Zakelijk Tekenen en Buro BRAND! Echt íedereen kan tekenen.

arrow_forward_ios

Training Zakelijk Tekenen 1

Deze training vormt de basis van jouw visuele opleiding. Ongeacht je talent, ervaring of functie binnen jouw organisatie.

arrow_forward_ios

Training Zakelijk Tekenen 2

Deze training vormt de basis van jouw visuele opleiding. Ongeacht je talent, ervaring of functie binnen jouw organisatie.

arrow_forward_ios

Training Maak je Praatplaat

In de training Maak je Praatplaat ontwikkel je meer creatieve moed om een geschreven verhaal om te zetten in een beeldend verhaal, namelijk een ‘praatplaat’.

arrow_forward_ios

Training Visual Storytelling

In de training Visual Storytelling ervaar je hoe je tekenen kan inzetten als creatieve samenwerkingsvorm.

arrow_forward_ios

Training Zakelijk Tekenen op je Tablet

Leer tijdens onze Zakelijk Tekenen op je Tablettraining hoe je jouw visuals digitaal kunt maken zodat je ze kunt (her)gebruiken in Powerpoint, memo’s, social media of wat dan ook.

arrow_forward_ios

Training Visueel Notuleren

In de training Visueel Notuleren maak je je eerste meters als visueel notulist!

arrow_forward_ios

Training Visual Design Thinking

In de Visual (Design) Thinking training leer je creatieve visuele werkvormen die je (onder andere) kan gebruiken in het Design Thinking proces.

arrow_forward_ios

Training Visueel Faciliteren voor Groepen

Visueel Faciliteren voor Groepen is voor iedereen die visueel en/of creatief wil samenwerken en inzicht wilt krijgen in hoe je een visueel proces kan begeleiden.

arrow_forward_ios

Training Data Visualisatie

In de training Data Visualisatie gaan we onderzoeken hoe je informatie overzichtelijk en aantrekkelijk presenteert, en in wat voor vorm dit het beste kan.

arrow_forward_ios

Training Analoog Prototypen

Analoog Prototypen is een training waarbij we deelnemers kennis laten maken met verschillende (low-fidelity) prototyping vormen en de kracht van iteratief werken.

arrow_forward_ios

Training Visueel Orde Scheppen

In de training Visueel Orde Scheppen krijg je visuele handvatten en meer creatieve moed om visueel te begrijpen, zaken op een rijtje te zetten en vervolgens conclusies te kunnen trekken.

arrow_forward_ios

Training PowerPoint Perfect Pitch

In samenwerking met een externe partner.

In deze training houd je je bezig met de opbouw, de inhoud en de vormgeving van krachtige PowerPoint presentaties.

Eén of twee losse training niet voldoende? Check onze trainingspaden, waarbij we een combinatie aanbieden van een set aan trainingen om jou op te leiden tot de Visual Thinker die jij wilt worden!

Trainingspaden

Trainingspad Zakelijk Tekenen Fundamentals

Leg de basis van jouw visuele (zakelijke) opleiding en leer effectief communiceren met beeld.

Lees meer

Trainingspad Visual Analyst

Het ontleden, ordenen en begrijpelijk maken van informatie met zelf visualiseren als hulpmiddel.

Lees meer

Trainingspad Visual Designer

Het creëren van strakke en mooie visuele uitingen.

Lees meer

Trainingspad Visual Storyteller

Opvallende metaforen creëren om te verhelderen en anderen te inspireren.

Lees meer

Trainingspad Visual Reporter

Woorden vertalen naar beelden om tot de kern te komen.

Lees meer

Trainingspad Visual Co-Creator

Het aanwakkeren van creativiteit en interactie met visuele werkvormen en tools.

Lees meer

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een samengesteld pakket aan trainingen? Op basis van ons model van Buro BRANDs Five Visual Thinking Types bieden wij 5 trainingspaden aan. Hiermee willen wij onze deelnemers naar een zelfstandig visueel level helpen.

Korte special-trainingen

Naast onze basistrainingen hebben we een aantal korte ‘specials’; dat zijn trainingen van twee uren waarin je alles leert over een specifiek onderwerp. Een aantal van deze specials kun je los boeken, zoals Zakelijk Tekenen in Powerpoint & Word.

Een aantal specials is alleen beschikbaar als onderdeel van een langer trainingspad, bv Characters Tekenen, de Assessment of de Coaching live QenA.

arrow_forward_ios

Special Zakelijk Tekenen in Powerpoint & Word

Waarom Zakelijk Tekenen in Powerpoint en Word? Wat veel mensen niet weten, is dat de programma’s waarin ze dagelijks werken […]

arrow_forward_ios

Special Dear Data

In de trainingsspecial Dear Data leer je meer over het ontwerpen van informatie, waarbij je een wordt met de data door deze artistiek te ontdekken. Deze trainingsspecial hoort bij het Visual Analyst Trainingspad. Door met verschillende materialen en vormen te experimenteren en zogenaamde ‘glyphs’ te maken, leren we je spelenderwijs hoe data op verschillende manieren weergeven kan worden en wat voor impact en invloed de informatieontwerper heeft op het eindresultaat.

arrow_forward_ios

Special Storyboarden

Deze trainingsspecial hoor bij het Visual Storyteller trainingspad. In de special Storyboarden leer je hoe een storyboard in elkaar zit en hoe je een storyboard kan gebruiken om je verhaal beter neer te zetten en over te brengen. Door ook actief met individuele opdrachten aan de slag te gaan ervaar je zelf de meerwaarde van storyboarding, zodat je dit kan gebruiken als middel om je verhaal te vertellen of te prototypen.

arrow_forward_ios

Coaching: Live Q&A

arrow_forward_ios

Special Virtual Co-Creation

In de trainingsspecial Virtual Co-Creation leer je hoe je virtuele bijeenkomsten (inter)actief en inspirerend maakt, waarbij iedereen een bijdrage levert en zich gehoord voelt. Door een aantal virtuele samenwerkingstools te laten zien (Miro, Jamboard, OneNote…), geven we houvast voor het digitaal organiseren van je vergadering, training of workshop. Deze trainingsspecial hoort bij het Visual Co-Creator trainingspad.

arrow_forward_ios

Special Characters Tekenen

In de trainingsspecial Characters Tekenen – die zowel bij het trainingspad Visual Reporter als Visual Designer zit inbegrepen – ontdekken we samen jouw eigen character; een meer uitgesproken variant dan het ‘standaard poppetje’. Als je (snel) een figuurtje wil tekenen hoe ziet deze er dan uit? En wat voor poses en varianten zijn goed om te oefenen (kortom: wat zijn de meest voorkomende poses en varianten)? Door veel inspiratie te delen, een aantal gerichte opdrachten en persoonlijke begeleiding geven we houvast voor het verder ontwikkelen van jouw eigen character.

arrow_forward_ios

Assessment

Online modules

De Buro BRAND Online Academy is onze virtuele trainingsomgeving. Hier worden (een deel van) onze trainingen aangeboden in de vorm van online modules. Je kiest een van onze online trainingen en kunt die in je eigen tempo met eigen materialen volgen.

Online
arrow_forward_ios

Tien Weken Blijven Tekenen

(NEDERLANDS!)
Zorg dat je na de basistraining aan de slag blijft met tekenen. Elke week een opdracht, tien weken lang!

Online
arrow_forward_ios

Virtuele (Samen)Werkvormen

(NEDERLANDS!)
Energieke, efficiënte meetings door het gebruik van virtuele, visuele werkvormen.

Online
arrow_forward_ios

Zakelijk Tekenen de Basis

(NEDERLANDS!)
Leg de basis van jouw visuele (zakelijke) opleiding en leer effectief communiceren met beeld.

Heb je een drukke agenda of lukt het je niet een dagdeel vrij te plannen of… hou je er gewoon van om te leren in je joggingbroek?

Dan is de Buro BRAND Online Academy een goede oplossing voor jou.

Visuele richting nodig?

Plan een gratis Visuele Verkenning in. Een gratis gesprek van 30 minuten waarin wij kijken naar de kansen die Visual Thinking biedt voor jou en jouw bedrijf.

Bel ons: 070 204 40 49