Contact

KOM OP DE KOFFIE!

Heb je een goed idee, een vraag of hou je gewoon van koffie?
Loop dan gerust bij ons binnen in Den Haag. Of neem contact met ons op.

Zonweg 90, 2516CG te Den Haag (einde van de weg, spoorzijde)
rpaulusse@burobrand.nl
Robert Paulusse;  070 – 204 40 49

Contact Willemien brand

Willemien Brand

Creatief Directeur

Willemien studeerde Cum Laude af aan de Design Academy waarna ze 10 jaar voor ATAG werkte voordat ze Buro BRAND startte. In die tijd won zij verschillende ‘Goed Industrieel Ontwerp-erkenningen’ en een Red DOT award. Willemien is ontwerper, kunstschilder en visueel facilitator en woont met haar man, zoons en teckel Ollie in Voorburg.

Wil je graag cappuccino drinken met Willemien? Mail of bel haar!

Contact Hester Naakt geboren

Hester Naaktgeboren

Art Director & trainer

Hester studeerde Communication and Multimedia Design in Breda en begon ooit als freelancer bij Willemien. Heel wat jaren, projecten en weekendklussen later is zij nu fulltime ontwerper en art director bij Buro BRAND.

Wil je graag een écht BRAND ontwerp hebben, stage lopen of langskomen? Contact Hester.

Contact Laut Rosenbaum

Laut Rosenbaum

Illustrator, portretmaker & trainer

Laut studeerde aan de Koninklijke kunstacademie en werkt daar nu zelf ook als docent tekenen en conceptontwikkeling. Als illustrator maakt hij de mooiste tekeningen en woordportretten en is daarnaast een graag geziene docent bij onze workshop Zakelijk Tekenen.

Wil je graag een mooi woordportret of heb je iets te verbeelden? Vraag het Laut.

Robert Paulusse

Creatief Programma-manager

Robert heeft jarenlange ervaring in de financiële sector en werkte voor onder andere ING, Nationale Nederlanden, Aegon en Achmea. Deze ervaring van zakelijke creativiteit en creatieve zakelijkheid past hij nu toe bij BRAND Business.

Pensioens-communicatie, workhops of strategie sessies? Robert heeft voor alles een oplossing.

Hugo Seriese

Illustrator, striptekenaar & trainer

Hugo weet met zijn stripachtige tekenstijl zakelijke situaties perfect en humorvol te vatten waardoor hij een gewild tekenaar is tijdens Visual Reporting. Hugo woont met zijn vrouw en twee dochters in Den Haag en bracht deze zomer zijn eerste stripalbum ‘Zo zout, zo zoet‘ uit.

Ben je benieuwd naar Hugo’s werk of heb je een vraag? Mail hem.

Georgette Pars

Project Manager & Grafisch Vormgever

Georgette (Sjors voor intimi) werkt sinds haar stage fulltime bij Buro BRAND. Zonder Sjors geen structuur. Zij is ons kompas in de creatieve chaos. Ontwerpen, projecten managen en mensen aan het werk zetten; ze kan het allemaal.

Sjors woont met een vriendin in het Zeeheldenkwartier en is naast creatief ook nog eens ontzettend spórtief. Bel of mail Georgette.

Sophie de Ruiter

Grafisch Medewerker

Sophie is een kei in het maken van infographics in alle mogelijke stijlen. Naast ontwerpen maken gaat ze graag mee Visual Reporten en maakt ze handmade kaarten die inmiddels bij vrijwel al onze familie en vrienden op de koelkast hangen!

Elke dag komt Sophie met het OV vanuit Benthuizen. Weer of geen weer, haar wenkbrauwen zijn altijd on fleek. Pathé geen geheimen meer voor haar; samen met haar vriend is ze geregeld in de bios te vinden. Mail Sophie.

Isabelle van Eijsden

Grafisch Medewerker

Isabelle aka Queen of the iPad Pro is onze illustratie specialist maar maakt met hetzelfde gemak een mooi logo, zakelijke folder of getekende animatie voor je klaar.

Als chef boodschappen zorgt Isabelle ervoor dat we niet verhongeren en dat er altijd chips in huis is. In haar vrije tijd is ze vaak op de indoor piste te vinden waar ze met haar snowboard freestyled met de boys. Mail Isabelle.

Olivia (Ollie) Brand

Bedrijfsteckel

Zeg je Buro BRAND dan zeg je Ollie. Al jaren onze mascotte en niet meer weg te denken uit onze werkdag.

Benieuwd naar wat Ollie zoal doet op een dag? Bekijk dan de serie ‘Life of Ollie‘ #hondenleven of volg haar op Instagram via @olliebrand.

Blaft alleen naar mannen, snurkt als een Deense dog, eet alles en steelt boterhammen uit tassen.

Lisa van Spronsen

Illustrator & Grafisch Medewerker

Als dochter van een chrysantenkweker uit Monster weet Lisa wel van aanpakken! De komende maanden versterkt zij ons team als ontwerper. Ze studeert Visualiseren aan het Grafisch Lyceum waarna ze aan de slag hoopt te gaan als illustrator. In het weekend helpt ze in de kas waar ze anjers pluist. Heb je nog een cactus stekkie over, breng hem dan vooral langs! 

Jimmy-Dean Hartog

Interactief ontwerper

Jimmy studeert Communicatie & Multimedia Design in Rotterdam en loopt de komende periode stage bij BRAND. Hij woont in Rotterdam maar is in zijn vrije tijd vooral te vinden op de skatebaan waar hij stunt met zijn step ‘schatje’. In Barcelona begeleidde hij een maand lang steppende kids maar versterkt nu ons team met zijn interactieve en grafische kennis!