Contact

KOM OP DE KOFFIE!

Heb je een goed idee, een vraag of hou je gewoon van koffie?
Loop dan gerust bij ons binnen in Den Haag. Of neem contact met ons op.

Binckhorstlaan 36
H0 00 – De Hangar
2516 BE Den Haag

info@burobrand.nl
070 – 204 40 49

Contact Willemien brand

Willemien Brand

Creatief directeur

Willemien studeerde Cum Laude af aan de Design Academy waarna ze 10 jaar voor ATAG werkte voordat ze Buro BRAND startte. In die tijd won zij verschillende ‘Goed Industrieel Ontwerp-erkenningen’ en een Red DOT award. Willemien is ontwerper, kunstschilder en visueel facilitator en woont met haar man, zoons en teckel Ollie in Voorburg.

Wil je graag cappuccino drinken met Willemien? Mail of bel haar!

Contact Hester Naakt geboren

Hester Naaktgeboren

Art director & trainer

Hester studeerde Communication and Multimedia Design in Breda en begon ooit als freelancer bij Willemien. Heel wat jaren, projecten en weekendklussen later is zij nu fulltime ontwerper en art director bij Buro BRAND.

Wil je graag een écht BRAND ontwerp hebben, stage lopen of langskomen? Contact Hester.

Contact Laut Rosenbaum

Laut Rosenbaum

Illustrator, portretmaker & trainer

Laut studeerde aan de Koninklijke kunstacademie en werkt daar nu zelf ook als docent tekenen en conceptontwikkeling. Als illustrator maakt hij de mooiste tekeningen en woordportretten en is daarnaast een graag geziene docent bij onze workshop Zakelijk Tekenen.

Wil je graag een mooi woordportret of heb je iets te verbeelden? Vraag het Laut.

Robert Paulusse

Managing director

Robert heeft jarenlange ervaring in de financiële sector en werkte voor onder andere ING, Nationale Nederlanden, Aegon en Achmea. Deze ervaring van zakelijke creativiteit en creatieve zakelijkheid past hij nu toe bij BRAND Business.

Pensioens-communicatie, workhops of strategie sessies? Robert heeft voor alles een oplossing.

Hugo Seriese

Illustrator, striptekenaar & trainer

Hugo weet met zijn stripachtige tekenstijl zakelijke situaties perfect en humorvol te vatten waardoor hij een gewild tekenaar is tijdens Visual Reporting. Hugo woont met zijn vrouw en twee dochters in Den Haag en bracht deze zomer zijn eerste stripalbum ‘Zo zout, zo zoet‘ uit.

Ben je benieuwd naar Hugo’s werk of heb je een vraag? Mail hem.

Georgette Pars

Programma manager

Georgette (Sjors voor intimi) werkt sinds haar stage fulltime bij Buro BRAND. Zonder Sjors geen structuur. Zij is ons kompas in de creatieve chaos. Ontwerpen, projecten managen en mensen aan het werk zetten; ze kan het allemaal.

Sjors woont met twee vriendinnen naast het Plein en is naast creatief ook nog eens ontzèttend sportief. Bel of mail Georgette.

Simone Prick

Grafisch ontwerper & illustrator

Simone studeerde aan de kunstacademie in Maastricht en is na jaren freelancer te zijn geweest onze nieuwe vaste aanwinst voor Buro BRAND! Met haar eigen teken- en ontwerpstijl is ze een fantastische aanvulling voor ons team. Voor de liefde verruilde ze Maastricht voor Den Haag nadat haar Italiaanse vriend haar veroverde met een hartjespizza <3

In haar vrije tijd leert ze Italiaans, trekt ze baantjes in het zwembad en gaat ze graag uit eten. Mail Simone.

Sophie de Ruiter

Grafisch ontwerper

Sophie is een kei in het maken van infographics in alle mogelijke stijlen. Naast ontwerpen maken gaat ze graag mee Visual Reporten en maakt ze handmade kaarten die inmiddels bij vrijwel al onze familie en vrienden op de koelkast hangen!

Elke dag komt Sophie met het OV vanuit Benthuizen. Weer of geen weer, haar wenkbrauwen zijn altijd on fleek. Pathé kent geen geheimen meer voor haar; samen met haar vriend is ze geregeld in de bios te vinden. Mail Sophie.

Michiel Reijnders

Illustrator

Michiel is onze nieuwste aanwinst voor Studio BRAND! Geboren in Brabant maar treint elke dag vanuit Amsterdam naar de Binckhorst. Met zijn illustratie talent maakt hij de praatplaten, animaties en ander moois voor onze klanten.

In zijn vrije tijd is hij een zelfbenoemd film nerd. Kaasplankjes zijn zijn lievelingseten, het liefst met een speciaalbiertje. Daarnaast gaat hij graag de natuur in met rugzak of tent. Mail Michiel.

Olivia (Ollie) Brand

Bedrijfsteckel

Zeg je Buro BRAND dan zeg je Ollie. Al jaren onze mascotte en niet meer weg te denken uit onze werkdag.

Benieuwd naar wat Ollie zoal doet op een dag? Bekijk dan de serie ‘Life of Ollie‘ #hondenleven of volg haar op Instagram via @olliebrand.

Blaft alleen naar mannen, snurkt als een Deense dog, eet alles en steelt boterhammen uit tassen.