Buro BRAND
Visual Thinking is zoveel meer dan alleen Zakelijk Tekenen!

De kracht van Zakelijk Tekenen in organisaties staat tegenwoordig nauwelijks meer ter discussie. Grote technologie bedrijven, corporate ondernemingen en overheden omarmen de kracht van zakelijk tekenen en steeds meer behulpzame boeken zijn geschreven over hoe zakelijk tekenen in een organisatie ingezet moet worden om beter te communiceren en beter samen te werken en dus betere resultaten te behalen.

Om je nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij de mogelijke gebruikswijzen en behoeften van zakelijk tekenen gemodelleerd. En zo ontstond Buro BRAND’s Five Visual Thinking Types. Via deze link kan je hiervan uitleg opvragen en tevens ontdekken welk Type jij bent. Want jij bent een visueel type, maar jij weet niet welk type. Onze uitleg neemt je bij de hand en verklaart wie je bent! (en dat dan weer op een leuke visuele wijze).

Trainingspad Zakelijk Tekenen Fundamentals

Leg de basis van jouw visuele (zakelijke) opleiding en leer effectief communiceren met beeld.

Lees meer

Trainingspad Visual Reporter

Woorden vertalen naar beelden om tot de kern te komen.

Lees meer

Trainingspad Visual Co-Creator

Het aanwakkeren van creativiteit en interactie met visuele werkvormen en tools.

Lees meer

Trainingspad Visual Storyteller

Opvallende metaforen creëren om te verhelderen en anderen te inspireren.

Lees meer

Trainingspad Visual Analyst

Het ontleden, ordenen en begrijpelijk maken van informatie met zelf visualiseren als hulpmiddel.

Lees meer

Trainingspad Visual Designer

Het creëren van strakke en mooie visuele uitingen.

Lees meer

In de afgelopen 20 jaar hebben we ervaren dat zakelijk tekenen velen duizenden inspireerden. Maar ook hebben we ervaren dat velen die door onze training geïnspireerd werden, het lastig vonden om het geleerde praktisch toe te passen in hun zakelijke werkomgeving.

Naast het ontwikkelen van Buro BRAND’s Five Visual Thinking Types hebben we daarom op deze “Types” – trainingspaden ontwikkeld. De trainingspaden bestaan uit meerdere trainingen , specials en coaching. Een trainingspad leidt ertoe dat je voldoende oefening, verbeelding, lef, idee en kunde hebt om daadwerkelijk jouw type werkzaamheden visueel kracht bij te zetten.

Bij het boeken van een trainingspad krijg je een Trainingspad coach toegewezen. Deze coach is een sr. Visual consultant van Buro BRAND en die begeleid je bij de onderdelen “Coaching” en de “Assessment”. De coach zorgt ervoor dat al je vragen beantwoord worden en dat je goed in staat bent om de opdracht op succesvolle wijze kan vervolmaken.

Alle trainingen uit de trainingspaden zijn ook apart te boeken op onze website, behalve de “Trainingspad Specials”, de “Assessment” en de “Coaching. Dat zijn elementen die speciaal aangeboden worden bij de trainingspaden.
Bij de trainingen verzorgen wij de benodigde materialen, zoals markers en schriften. Indien je een trainingspad boekt dan krijg je als extra materiaal onze bestseller Visual Thinking en ons boek My Icon Library.

Dus boek een trainingspad of raadpleeg onze uitleg, lees de beschrijving bij onze trainingspaden, of bel ons en vraag ons persoonlijk uitleg over onze trainingspaden en wordt een volgroeid Visual Analyst; Visual Designer; Visual Storyteller. Visual Reporter of Visual Co-Creator!

Whitepaper Five Visual Thinking Types

Meer weten over de five visual thinking types?

Visuele richting nodig?

Plan een gratis Visuele Verkenning in. Een gratis gesprek van 30 minuten waarin wij kijken naar de kansen die Visual Thinking biedt voor jou en jouw bedrijf.

Bel ons: 070 204 40 49