Buro BRAND

Creatieve vergaderlocatie gezocht? Midden in Den Haag vergader je in het centrum van het nieuwe visuele werken, met alles wat je hart begeert om energiek, effectief en prettig samen te werken.

Creatieve vergaderlocatie gezocht in Den Haag of de regio Zoetermeer?

Creatief vergaderen kan op onze locatie, die wij zelf gebruiken voor onze groepstrainingen en workshops. We hebben ruimtes vol gekleurde stiften, flipovers en materialen waar je gebruik van kunt maken.

Als wij onze workshop-ruimtes niet gebruiken dan kun je onze creatieve vergaderlocaties huren. We hebben hier de naam BRAND36 aangegeven, met een knip-oog naar Bink36 waar wij gehuisvest zijn.

Creatieve vergaderruimte met lunch en catering

Als je op zoek bent naar een inspiratie volle ruimte, dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze impactvolle. tot daadkracht uitnodigende, creatieve ruimte geeft ruimte aan gedachten, heeft middelen om daarmee aan de gang te gaan en heeft de allerbeste koffie en lekkers.

Een lunch bij je vergadering of workshop? Kunnen we ook voor je regelen.

Creatieve vergaderruimte in Den Haag, regio Zoetermeer

Inspirerende vergaderlocatie in Den Haag

Wij geloven dat een vergadering, Off-site, Brownpaper sessie of ander event er is om elkaar te bereiken, omdat je samen wat neer wilt zetten en omdat je elkaar op een leuke manier wilt inspireren. Je vergeet de tijd en aan het einde van de dag realiseer je jezelf dat je bergen werk hebt verzet. De benodigde actie en initiatieven worden na de meeting als vanzelfsprekend opgepakt en uitgevoerd. Om mensen enthousiast te maken en actief te laten deelnemen, helpt een inspirerende locatie heel erg. Onze locatie is er zo één!

Welke creatieve vergaderruimte past bij jouw project?

BRAND36 is een verzamelnaam voor de verschillende te huren ruimtes van Buro BRAND. Deze zijn samen of los van elkaar te gebruiken voor groepen vanaf 2 personen tot en met een groep van maximaal 30 personen. Of je dus een inspirerende vergaderlocatie zoekt voor een kleine of grote groep mensen, in Den Haag hebben wij zeker de perfecte vergaderruimte voor jou.

Wat dacht je van De Kazarne? Deze grote ruimte is ideaal voor (inter)actieve sessies. Wil je een kleinere ruimte met veel mogelijkheden tot creativiteit? Huur dan onze Stormbaan. Liever een iets meer huiselijkere sfeer? Dan zijn onze Firezone of BRANDpunt ideaal.

Okay, ik begrijp het en wil jullie ruimte boeken!

De creatieve vergaderruimtes voor je workshop, event of vergadering

Brand36 beschikt over vier verschillende ruimtes. Elk met hun eigen karakter. Uiteraard zijn deze ook in combinatie bijvoorbeeld als “break-out rooms” te huren.

BRANDpunt
Creatieve vergaderruimte in Den Haag: Brandpunt

Deze ruimte heeft een grote tafel en zorgt voor focus op jouw doel. Deze ruimte is volledig af te sluiten zodat je voldoende privacy hebt voor je geheime vergadering. Ook hier kunnen creatieve hulpmiddelen bij geleverd worden. Alles wat Buro BRAND aan ideeën, skills en materialen heeft, kan ook hier geboden worden.

Max 12 personen
prijs op aanvraag

Stormbaan
Creatieve vergaderlocatie Stormbaan Buro BRAND Den Haag

Ruimte met diverse hoekjes en tevens de plek waar wij zelf creativiteit tanken. De standaard opstelling bestaat o.a. uit een klaslokaal, een creatieve tafel met benodigdheden waar menig professioneel schilder/creatief jaloers op zal zijn, een hoge vergader tafel met barkrukken en een mini woonkamer inclusief imposante boekenkast.

Max 30 personen
prijs op aanvraag

De Kazerne
Creatieve vergaderlocatie Kazerne Buro BRAND regio Zoetermeer

Grote ruimte voor (inter)actieve sessies. Deze ruimte nodigt uit om veel te bewegen, met de grote garage deur (open bij mooi weer) nodigt de ruimte uit om de tafels eenvoudig naar buiten te rijden. Met de verrijdbare prik- en white-boardwanden verander je in een handomdraai de ruimte telkens weer. Deze ruimte helpt je fantastisch om de energie en actie in de groep te houden.

Max 50 personen
prijs op aanvraag

Firezone
Firezone Buro BRAND creatieve vergaderlocatie Den Haag en regio Zoetermeer

Deze ruimte heeft rijdende tafels, een groot bankstel en een huiselijke sfeer. Ook hier kunnen creatieve hulpmiddelen bij geleverd worden. Samen met de verrijdbare tafels helpt dit om snel groepjes te maken van de aanwezigen. Deze ruimte is volledig af te sluiten, heeft een glazen wand en is flexibel in te richten.

Max 12 personen
prijs op aanvraag

Al onze inspirerende vergaderlocaties, oftewel vergaderruimtes, in Den Haag zijn eenvoudig online te boeken. Presentatie benodigdheden, creatieve en andere materialen, lunch en borrel verzorgen wij indien gewenst. Werk je bij een grote organisatie die hun locaties via platforms moet boeken? Informeer bij Buro BRAND , wij zijn bij de meeste aangesloten.

Al talloze mensen gingen je voor

Als creatieve vergaderlocatie weten steeds meer mensen BRAND36 te vinden.
Lees hieronder de reacties van mensen die je voor gingen:

Jullie zijn flexibel en het is altijd een feest om bij jullie op locatie te zijn, wat een inspirerende omgeving!

Pascal van Rijk Gemeente Lelystad

Boek een creatieve vergaderlocatie!

Een inspirerende plek nodig om met je team stappen te maken?
Boek nu een ruimte bij BRAND36

Vraag hieronder direct een offerte aan. Of plan een gesprek in waarin we de opties voor jouw organisatie verkennen.

Wil je ook een van onze ruimtes huren?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Even overleggen?

Bel ons en we kunnen je meer vertellen over de verschillende mogelijkheden en toepassingen van onze ruimtes!