Training PowerPoint Perfect Pitch

Een overtuigende presentatie/pitch maken.

PowerPoint Perfect Pitch Training

Er zijn veel cursussen die zich richten op de presentatietechnieken van jou als presentator of zich juist richten op het (technisch) gebruik van PowerPoint. Daarentegen zijn er nauwelijks cursussen die zich bezighouden met de opbouw, de inhoud en de vormgeving van de presentatie. En dat leer je bij ons. Bovendien leer je een type presentatie maken waarmee je ook kunt overtuigen in documentvorm, dus ook zonder jouw aanwezigheid als presentator. Dit is dus niet zomaar een cursus PowerPoint, dit is een cursus PowerPoint plús.

Helaas is een slecht opgebouwde en vormgegeven presentatie zelfs in de handen van een getalenteerde presentator niet werkelijk overtuigend. Naast de verhaalopbouw zullen ook nuttige hulpmiddelen (tips en tricks) van de software aan bod komen. Basiskennis van PowerPoint is wel vereist. Na deze dag bent je in staat om sneller veel effectievere presentaties te maken. Overtuigd van de kwaliteit van je presentatie, presenteer of overhandigt je die beslist makkelijker aan de directie of die belangrijke klant.

 In deze training leer je een methode die wordt gebruikt door de succesvolste internationale consultancybedrijven. Onze trainers zijn ervaren consultants met jarenlange ervaring in het geven van effectieve presentaties op directieniveau. Zij passen deze methode zelf met veel succes toe.

Inschrijven

Let op! Deze training wordt gegeven door een samenwerkingspartner;
In deze training wordt er niet getekend!

Programma

Deze training duurt de hele dag (10-16). Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductie
  • Waaraan moet een overtuigende presentatie voldoen?
  • Theorie I : Paginaopbouw
  • Oefenblok 1
  • Theorie II : Verhaallijn
  • Oefencase
  • Theorie III : Vormgeving
  • Oefenblok 2
  • Afsluiting – Eigen materiaal verbeteren of specifieke onderwerpen oefenen

Locatie

De training wordt met enige regelmaat gegeven op de inspirerende locatie van Buro BRAND in Den Haag. De training kan ook op locatie worden georganiseerd.

Groep en kosten

Voor iedereen die op senior management- of professioneel niveau moet presenteren om een plan, product of project te verkopen. Zowel intern (binnen het eigen bedrijf), als extern (aan klanten). Zeer geschikt voor sales managers, senior project managers, general managers/directors en ‘young potentials’.

De training vindt plaats met 6-10 personen. De kosten zijn 550,- Euro ex BTW p.p., inclusief materialen en lunch.

The Perfect Pitch is ontwikkeld door BusinessAcceleration en wordt in samenwerking met Buro BRAND gegeven.

Training op maat of iets ánders doen met je team?

Neem contact op met Robert

070 - 204 40 49

Mail Robert