Buro BRAND

Na een training zakelijk tekenen breng je je ideeën beter over op je collega’s en management.

Je zit vol goede ideeën, maar niemand begrijpt ze. Je weet heel duidelijk waar de organisatie naartoe moet, maar het lukt niet dat duidelijk te maken aan de rest. Je probeert samen stappen te zetten, maar de anderen gooien alleen maar hun kont tegen de krib.

(Samen)werken is niet altijd makkelijk.

Training zakelijk tekenen

Wist je dat je door het gebruik van Visual Thinking beter kunt communiceren en samenwerken? En vooral je werk zinvoller en leuker kunt maken? In een training van Buro BRAND leer je met praktische tips en tools hoe jij de kracht van zakelijk tekenen en visueel werken zelf in kunt zetten.

training zakelijk tekenen

In een paar simpele tekeningen konden mensen hun visie op onderwijs goed uitleggen, terwijl dit zonder de tekeningen een stuk moeilijker was.

Bjorn Hillebrandt Yuverta

In onze cursussen zakelijk tekenen leer je zelf tekenen zodat jij je communicatie kracht versterkt en samenwerking vergemakkelijkt. 

Wat leer ik bij een cursus zakelijk tekenen?

Met onze trainingen zakelijk tekenen leer je hoe je door te visualiseren beter kunt communiceren en samenwerken, maar vooral je werk zinvoller en leuker kunt maken. De trainingen worden zowel online als klassikaal gegeven. Je kunt een training volgen in ons innovatieve kantoor, en je kunt ons boeken op jouw locatie.

Door relatief simpele technieken die iedereen kan leren is schroom overwonnen. Creativiteit is gestimuleerd in communicatie.

Hetty Peeters BDO

Nadat je een training zakelijk tekenen bij ons hebt gevolgd:

  • Ben je een hele set tekenskills rijker.
  • Is jouw creativiteit (opnieuw) geactiveerd.
  • Heb je concrete handvaten voor Visual Thinking en zakelijk tekenen in jouw werk.
  • Weet je hoe je je werk leuker kunt inrichten.
  • Kun je beter (visueel) communiceren.
  • Ben je voorgoed geïnfecteerd met het visuele virus

Ik weet genoeg, laat me het trainingsoverzicht zien!

Buro BRAND is de grondlegger van Zakelijk Tekenen en ontwikkelt trainingen sinds het begin van deze eeuw. Sindsdien is de training door ervaring van vele honderden trainingen zich geperfectioneerd en hebben we voor iedere klant behoefte een training en een trainingspad ontwikkeld.

Training Zakelijk Tekenen

Hoe werkt een training zakelijk tekenen?

Er zijn verschillende manieren om bij ons te leren over Visueel Werken en zakelijk tekenen

Individuele training

Kies zelf een training uit ons uitgebreide aanbod en boek ‘m direct. De meeste trainingen worden zowel live als virtueel gegeven.

InCompany Training

Kies voor een training met jouw team of groep. En maak specifieke afspraken over wat jullie willen bereiken.

Online Academy

Een aantal onze trainingen worden ook aangeboden als online module. Die kun je in je eigen tempo volgen.

Details:

Als je een training bij ons volgt, zorgen wij voor de benodigde materialen zoals stiften en papier.*

*N.v.t. bij online academy en de proeftraining

Wat mensen zeggen over onze Trainingen

Sinds 2005 geven en ontwikkelen wij trainingen om het thema “visueel werken”. We zijn daarbij de eerste en enige in de wereld die het thema visueel werken zover uitdiepen. Zie ook onze boeken, onder naam van onze oprichter eigenaar en naamgever Willemien Brand. Inmiddels hebben 10.000-en medewerkers van organisaties onze trainingen gevolgd.

Jullie creatieve aanpak om beeldtaal te introduceren op een simpele en laagdrempelige manier. Sowieso is het contact erg prettig en voelt het vertrouwd. Wij hebben altijd een goed en open gesprek.

Pascal van Rijk Gemeente Lelystad

In het begin is het spannend: Hebben collega’s de tijd hiervoor? Durven collega’s te tekenen? Gaan collega’s het toepassen? Uiteindelijk was het een groot succes! Het riep juist creativiteit, nieuwe inzichten en een hoop plezier op!

Jan Buitendijk

Nog een tip: maar er geen eenmalige actie/training van te maken. Het loont om meer visuele interventies te organiseren met Buro BRAND.

Jan Buitendijk

Ik ben enorm enthousiast over Buro BRAND. Ik teken zoveel als ik kan en mijn omgeving, zowel privé als op werk, valt dit op.

Pascal van Rijk Gemeente Lelystad

Bekijk het Trainingsoverzicht

Zou je graag meer leren over Visual Thinking en zakelijk tekenen?
Wil je beter communiceren en samenwerken?
Zoek je meer zingeving in je werk?

Kijk dan nu in het trainingsoverzicht welke training het best bij jou past: