Buro BRAND

Afgelopen maand was het zo ver, de eerste editie van het BRAND Beeldfest!

Ter gelegenheid van ons 20-jarige bestaan en de opening van ons nieuwe pand BRAND36 organiseerden we een visueel kennisevent. Deelnemers konden zich inschrijven voor 2 van de 12 visuele workshops die onderverdeeld waren in onze 3 labels; Studio BRAND, BRAND Academy en BRAND Business.

Een kleine greep uit het workshopaanbod
Studio BRAND presenteerde ‘Brand Yourself’ waarbij je creatief en analoog aan de slag ging met je eigen visuele identiteit. BRAND Academy leerde deelnemers hoe je visueel kunt werken zonder tekenen en BRAND Business verzorgde interessante gastworkshops met onze partners.

Emotionele speech & visuele bingo
Robert en Willemien gaven een grandioze openingsspeech waarbij hun jongste zoon werd gekoppeld aan de dame van de welkomstbalie, Robert zijn trots uitsprak over het team en ons internationaal groeiende bedrijf en daarmee Willemien bijna aan het huilen kreeg.

Na een daverend applaus (een af te vinken punt op de bingokaart in de goodiebags) was het tijd voor meer workshops, kon je een zelfportret tekenen, een foto maken in de Selfie Booth en een visuele speurtocht door het pand doen.

Visuele details & Eat Art
Als visueel denkers & doeners is natuurlijk aan elk detail gedacht! Zo correspondeerde de kleur van je workshoptickets met het infobord en de ballonnen in jouw workshopruimte, die je weer op kleur kon terugvinden op de visuele plattegrond in je goodiebag.

Na iedereens harde werken was het tijd voor wat te eten en een BRAND biertje! De dames van Haagse Hapjes hebben ons weer verrast met hun Eat Art; elk hapje verwees naar een van onze activiteiten zoals bijvoorbeeld de ‘Big in Bangkok’ noodles.

BRAND Beeldfest is een terugkerend kennisevent op de plek van het visuele werken, BRAND36.

Baal je nu dat je het hebt gemist of wil je juist méér? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief in de footer en mis niks. We vernieuwen regelmatig ons trainingsaanbod en zijn er open trainingen om je voor in te schrijven via onze agenda.

Tot BRAND Beeldfest #2!

Door Hester Naaktgeboren