“Wij helpen jou en je organisatie veranderen met behulp van visuele werkmethoden.”

Wat is BRAND Business?

De wereld waarin organisaties opereren verandert snel. Om bij te blijven moeten bedrijven, organisaties en teams snel meebewegen en zich aanpassen. Hiervoor zijn nieuwe methoden en vaardigheden nodig. BRAND Business helpt je dit te doen door middel van het aanleren en toepassen van visuele werkvormen. Wij helpen met het creëren van blijvende impact.

Ook voor impact zorgen? Neem contact op!

Wat doet BRAND Business?

BRAND Business helpt met het helder en gedragen krijgen van strategische, culturele en andere organisatorische vraagstukken. We zorgen ervoor dat de gekozen oplossing voldoende actie en initiatief in zich heeft, zodat goede implementatie door de hele organisatie heen vanzelfsprekend is.

Door gebruik te maken van visuele werkvormen zorgen we ervoor dat de gehele organisatie zich betrokken voelt, en daarmee actie en initiatief neemt. Via medewerkers is vaak een enorme schat aan kennis en kunde aanwezig binnen de eigen organisatie. Door deze te gebruiken kunnen zij zelf tot een mooie oplossing en implementatie komen. Bij BRAND Business noemen we dit ‘inside out’ werken.

Previous Slide< 1 / 2 Next Slide>

Creatief off-site vergaderen? Onze ruimte BRAND36 is per dag(deel) te huur.

Maatwerk programma’s

Wil je je strategie neerzetten of herijken? Culturele uitdagingen aanpakken of innovatieve projecten en vraagstukken uitwerken? Elke verandervraag is uniek. Daarom maken en faciliteren wij programma’s op maat die aanzetten tot actie.

Lees meer

Visueel Notuleren

Geschreven notulen zijn vaak lang, saai en niet aantrekkelijk om nog eens in terug te lezen. Snel inzicht krijgen in hetgeen besproken is, is bijna geen doen. Visuele notulen maken de bijeenkomst leuker, maken inzichtelijk en zorgen voor het beter beklijven van wat er wordt besproken.

Lees meer

Visuele sessies

Een visuele sessie is een bijeenkomst met een door ons opgesteld en met jou overlegd (maatwerk) programma. We maken gebruik van korte opdrachten en visuele werkvormen waarbij iedereen de ruimte heeft zijn of haar input in te brengen.

Lees meer