Waarom BRAND Business?

Hoe creëeren we als bedrijf een strategie dat door iedereen begrepen wordt? Hoe kunnen we samen de aanstaande verandering vormgeven? Hoe zorg ik voor draagvlak voor onze plannen of visie?

De wereld waarin organisaties opereren verandert snel. Om bij te blijven moeten bedrijven, organisaties en teams snel meebewegen en zich aanpassen. Hiervoor zijn nieuwe methoden en vaardigheden nodig. BRAND Business doet dit door middel van Visual Thinking en maakt je direct creatief moedig. Wij helpen met het creëren van blijvende impact.

Ook voor impact zorgen? Neem contact op!

Wil je je strategie neerzetten of herijken? Culturele uitdagingen aanpakken of innovatieve projecten en vraagstukken uitwerken? Elke verandervraag is uniek. Daarom maken en faciliteren wij programma’s op maat die aanzetten tot actie. Onze oplossingen zijn maatwerk, maar ze hebben altijd iets gemeen:

Via medewerkers is vaak een enorme schat aan kennis en kunde aanwezig binnen de eigen organisatie. Door deze te gebruiken kunnen zij zelf tot een mooie oplossing en implementatie komen. Bij BRAND Business noemen we dit ‘inside out’ werken.

We kiezen dat wat jij nodig hebt

Visueel Notuleren

Geschreven notulen zijn vaak lang, saai en niet aantrekkelijk om nog eens in terug te lezen. Snel inzicht krijgen in hetgeen besproken is, is bijna geen doen. Visuele notulen maken de bijeenkomst leuker, maken inzichtelijk en zorgen voor het beter beklijven van wat er wordt besproken.

Lees meer

Workshop

Een workshop of visuele sessie is een bijeenkomst met een door ons opgesteld en met jou overlegd (maatwerk) programma. We maken gebruik van korte opdrachten en visuele werkvormen waarbij iedereen de ruimte heeft zijn of haar input in te brengen.

Lees meer

Trainingen

Is er een wens om tegelijkertijd meer (communicatie)vaardigheden op te doen? Dan zal een (klein of groter) deel van het programma bestaan uit een Visual Thinking training, bijvoorbeeld uit onze Zakelijk Tekenen Fundamentals!

Bekijk deze training

Cases

Previous Slide< 1 / 3 Next Slide>

Meer weten of vragen over ons aanbod?

Neem contact op met Georgette

070 - 204 40 49

Mail Georgette