Creatieve vergaderlocatie in Den Haag

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Den Haag die stimuleert écht samen wat te gaan doen? Dan zit je bij ons goed! Wij van Buro BRAND geloven namelijk niet in stijve vergaderlocaties en vergaderingen met te veel Powerpoints. Daarom kun je bij ons verschillende inspirerende vergaderruimtes huren in Den Haag die uitnodigen tot actie!

Een inspirerende vergaderlocatie in Den Haag

Wij geloven dat een vergadering, Brown Paper sessie of ander event er is om elkaar te bereiken, omdat je samen wat neer wilt zetten en omdat je elkaar op een leuke manier wilt inspireren. Je vergeet de tijd en aan het einde van de dag realiseer je jezelf dat je bergen werk hebt verzet. De benodigde actie en initiatieven worden na de meeting als vanzelfsprekend opgepakt en uitgevoerd. Maar om mensen enthousiast te maken en actief te laten deelnemen, heb je wel een inspirerende locatie nodig. Gelukkig verhuren wij in Den Haag zulke creatieve vergaderlocaties in de vorm van vergaderruimtes.

Welke vergaderruimte past bij jouw project?

BRAND36 is een verzamelnaam voor de verschillende te huren ruimtes van grafisch ontwerpbureau Buro BRAND. Deze zijn samen of los van elkaar te gebruiken voor groepen vanaf 2 personen tot en met een groep van maximaal 30 personen. Of je dus een inspirerende vergaderlocatie zoekt voor een kleine of grote groep mensen, in Den Haag hebben wij zeker de perfecte vergaderruimte voor jou. Wat dacht je van De Kazarne? Deze grote ruimte is ideaal voor (inter)actieve sessies en is geschikt voor maximaal 30 personen. Wil je een kleinere ruimte met veel mogelijkheden tot creativiteit? Huur dan onze Stormbaan. Liever een iets meer huiselijkere sfeer? Dan zijn onze Firezone of BRANDpunt ideaal.

Boek de ideale locatie!

Al onze inspirerende vergaderlocaties, oftewel vergaderruimtes, in Den Haag zijn eenvoudig online te boeken. Presentatie benodigdheden, creatieve en andere materialen, lunch en borrel organiseren wij in overleg. Vragen? Stel ze gerust via e-mail info@burobrand.nl of telefoon: 070-2044049.

1M5 Proof
Vanwege onze riante ruimte kan je makkelijk bij ons meetings houden, vergaderen en 1,5 meter afstand tussen de aanwezigen realiseren. Ook houden we rekening met looproutes en houden we de RIVM hygiëne-regels in acht.

De Kazerne

Tot 40 personen

Lees meer

Stormbaan

Tot 20 personen

Lees meer

Firezone

Tot 12 personen

Lees meer

BRANDpunt

Tot 12 personen

Lees meer

Off-site zijn, innovatie of strategie sessie, een jaarplan maken of gewoon fijn vergaderen?

Neem contact op met Elpidha

070 – 204 40 49

Mail Elpidha

De Kazerne

Grote ruimte voor (inter)actieve sessies. Deze ruimte nodigt uit om veel te bewegen, met de grote garage deur (open bij mooi weer) nodigt de ruimte uit om de tafels eenvoudig naar buiten te rijden. Met de verrijdbare prik- en white-boardwanden verander je in een handomdraai de ruimte telkens weer. Deze ruimte helpt je fantastisch om de energie en actie in de groep te houden.

  • Max 40 personen
  • 500/900 euro (halve/hele dag)
Boek De Kazerne

Stormbaan

Ruimte met diverse hoekjes en tevens de plek waar wij zelf creativiteit tanken. De standaard opstelling bestaat o.a. uit een klaslokaal, een creatieve tafel met benodigdheden waar menig professioneel schilder/creatief jaloers op zal zijn, een hoge vergader tafel met barkrukken en een mini woonkamer inclusief imposante boekenkast.

  • Max 20 personen
  • 400/700 euro (halve/hele dag)
Boek Stormbaan

Firezone

Onze wat (voor Buro BRAND normen) formelere ruimte. Deze ruimte heeft rijdende tafels, een huiselijke sfeer en zorgt voor focus op jouw doel. Ook hier kunnen creatieve hulpmiddelen bij geleverd worden. Tevens is er een kleine zithoek voor break-out sessies. Samen met de verrijdbare tafels helpt dit om snel groepjes te maken van de aanwezigen. Deze ruimte is volledig af te sluiten, heeft een glazen wand en is net als De Kazerne flexibel in te richten.

  • Max 12 personen
  • 350/650 euro (halve/hele dag)
Boek Firezone

BRANDpunt

Onze 2e wat formelere ruimte. Deze ruimte heeft een huiselijke keukentafel en zorgt voor focus op jouw doel. Deze ruimte is volledig af te sluiten zodat je voldoende privacy hebt voor je geheime vergadering. Ook hier kunnen creatieve hulpmiddelen bij geleverd worden. Alles wat Buro BRAND aan ideeën, skills en materialen heeft, kan ook hier geboden worden.

  • Max 12 personen
  • 300/550 euro (halve/hele dag)
Boek BRANDpunt