Proeftraining Zakelijk Tekenen

*Deze training wordt virtueel gegeven.

Voor iedereen die interesse heeft in het volgen van een (visuele) training of het visuele werken. Maak kennis met visueel werken, virtueel training krijgen, Zakelijk Tekenen en Buro BRAND! Echt íedereen kan tekenen.

Inschrijven Meer info

Training Zakelijk Tekenen 1

*Deze training wordt ook virtueel gegeven.

Deze training vormt de basis van jouw visuele opleiding. Ongeacht je talent, ervaring of functie binnen jouw organisatie. Mensen houden van plaatjes. Daarmee kunnen ze boodschappen beter interpreteren, informatie sneller verwerken en deze info blijft nog beter hangen ook. Zakelijk Tekenen 1 biedt de basiskennis, begrip en vaardigheden van Visual Thinking, om op kleine schaal tekenen en Visual Thinking toe te passen.

Inschrijven Meer info

Training Zakelijk Tekenen 2

*Deze training wordt ook virtueel gegeven.

Deze training vormt de basis van jouw visuele opleiding. Ongeacht je talent, ervaring of functie binnen jouw organisatie. Zakelijk Tekenen 2 is het vervolg van Zakelijk Tekenen 1 en hier kijken we iets verder dan alleen ‘de tekening’ of ‘het icoon’. We kijken ook hoe Visual Thinking toegepast kan worden in de praktijk. Tijdens deze training krijg je een voorproefje van de verschillende toepassingsmethodes die horen bij de Five Visual Thinking Types.

Inschrijven Meer info

Training Maak je Praatplaat

*Deze training wordt ook virtueel gegeven.

We raden aan eerst (minimaal) Zakelijk Tekenen 1 te volgen. Vraag je je ook weleens af hoe vaak (jouw) memo’s en documentatie worden gelezen? Wil je meer creatieve moed ontwikkelen om je schriftelijke verhaal om te zetten naar sterke praatplaten? Wil je de essentie van de boodschap doeltreffend visualiseren? Dan is deze training iets voor jou!

Inschrijven Meer info

Training Zakelijk Tekenen Op Je Tablet

*Deze training wordt ook virtueel gegeven.

Volg deze training na de training Zakelijk Tekenen. Wil je nog effectiever en leuker gebruik maken van tekeningen in jouw communicatie? Wil je weten hoe je jouw visuals digitaal kunt maken zodat je ze kunt (her)gebruiken in Powerpoint, memo’s, social media of wat dan ook? Alles aan de hand van een aantal populaire tekenapps.

Inschrijven Meer info

Training op Maat

Wil je graag visueel aan de slag maar wijkt je vraag af van ons standaard aanbod?

Daag ons uit! Wat wil je bereiken en voor wie? We denken graag met je mee om zo samen tot een leuk en interactief programma te komen.

Meer info

Trainingspad Zakelijk Tekenen Fundamentals

Met onze trainingspaden willen wij onze deelnemers naar een zelfstandig visueel level helpen. Dit trainingspad legt de basis om visueel te communiceren of je verder te ontwikkelen in het visueel werken. Het pad bestaat uit de basistrainingen Zakelijk Tekenen 1 en 2 en begeleiding van onze senior academy docenten.

Meer info

Trainingspad Visual Co-Creator

Met onze trainingspaden willen wij onze deelnemers naar een zelfstandig visueel level helpen. Dit trainingspad bestaat uit verschillende trainingen, de ‘Virtual Co-Creation’ special en tussentijdse begeleiding van onze senior academy docenten.

Meer info

Trainingspad Visual Reporter

Met onze trainingspaden willen wij onze deelnemers naar een zelfstandig visueel level helpen. Dit trainingspad bestaat uit verschillende trainingen, de ‘Characters tekenen’ special en tussentijdse begeleiding van onze senior academy docenten.

Meer info

Trainingspad Visual Storyteller

Met onze trainingspaden willen wij onze deelnemers naar een zelfstandig visueel level helpen. Dit trainingspad bestaat uit verschillende trainingen, de ‘Poster ontwerpen’ special en tussentijdse begeleiding van onze senior academy docenten.

Meer info

Training Visual Storytelling

*Deze training wordt ook virtueel gegeven.

Dit is een verdiepingstraining op de training Zakelijk Tekenen. Wil je de kracht ervaren van co-creatie? Wil je metaforen leren gebruiken om je verhaal toegankelijk en begrijpelijk te maken? Wil je volgende stappen zetten in het werken met beeld? Wil je anderen inspireren door middel van beeld(denken)? Dan is deze training voor jou!

Inschrijven Meer info

Training Visueel Notuleren

*Deze training wordt ook virtueel gegeven.

We raden aan eerst Zakelijk Tekenen 1 te volgen. Maak je eerste meters als visueel notulist! Je hebt al een goedgevulde iconenbibliotheek, maar hoe kies je de juiste compositie? Hoe deel je je blad in en hoe zorg je voor een samenhang in de visual?

Inschrijven Meer info

Training Visual (Design) Thinking

Deze training kan ook zonder Zakelijk Tekenen als basis. Wat is een ontwerpproces eigenlijk zonder visueel werken? Heb je al eens een Design Thinking training gevolgd en/of was deze wel visueel genoeg? Wil je tekenend aan de slag tijdens jouw Design Sprint of (inter)actieve workshop? Dat kan na deze training.

Inschrijven Meer info

Training Visueel Faciliteren voor Groepen

*Deze training wordt ook virtueel gegeven.

Volg deze training na de trainingen Zakelijk Tekenen 1 en Zakelijk Tekenen 2. Wil je effectiever gebruik maken visuele oefeningen en van je tekenskills voor groepen? En wil je weten hoe je mensen kunt aanzetten tot tekenen en hoe je een energieke visuele sessie neerzet?

Inschrijven Meer info

Training Analoog Prototypen

Zakelijk Tekenen is niet vereist als basis. Wil je op ontdekkingsreis naar je eigen maakkracht en in één dagdeel snelle (low-fidelity) prototypes leren maken met papier, allerhande materialen en snelle filmpjes?

Inschrijven Meer info

Trainingsspecials

Trainingsspecials zijn specifieke modules die je volgt wanneer je een trainingspad afneemt. In dit trainingspad, of dit nu van bijvoorbeeld de Visual Co-Creator, de Visual Reporter of een andere is, zit een twee uur durende special gericht op een specifiek onderwerp. Lees op deze pagina’s welke ‘specials’ er zijn!

Meer info

Training Ontwerp je Energie Handleiding

In samenwerking met een externe partner. Je gaat naar huis met een visuele handleiding, die je gedurende de training zelf stap voor stap maakt, onder begeleiding van de trainers van Buro BRAND en een ervaren zacht-werken-coach.

Inschrijven Meer info

Training PowerPoint Perfect Pitch

In samenwerking met een externe partner. Er zijn veel cursussen die zich richten op de presentatietechnieken van jou als presentator of zich juist richten op het (technisch) gebruik van PowerPoint. Daarentegen zijn er nauwelijks cursussen die zich bezighouden met de opbouw, de inhoud en de vormgeving van de presentatie. En dat leer je bij ons.

Inschrijven Meer info

Training Discover Your Course

In samenwerking met een externe partner. In een creatieve en dynamische omgeving maak je in één ochtend kennis met de kracht van de Canvas-Me®, je persoonlijke businessplan op 1 A4. In dialoog met een kleine groep gelijkgestemden leer je op verschillende manieren naar jezelf kijken.

Inschrijven Meer info

Training op maat of iets ánders doen met je team?

Neem contact op met Robert

070 - 204 40 49

Mail Robert