Training Zakelijk Tekenen

*Deze training wordt ook virtueel gegeven.

Deze training vormt de basis van jouw visuele opleiding. Ongeacht je talent, ervaring of functie binnen jouw organisatie. Mensen houden van plaatjes. Daarmee kunnen ze boodschappen beter interpreteren, informatie sneller verwerken en deze info blijft nog beter hangen ook. Maak gebruik van eigengemaakte tekeningen in jouw zakelijke communicatie.

Inschrijven Meer info

Gratis Proeftraining Zakelijk Tekenen

*Deze training wordt virtueel gegeven.

Voor iedereen die interesse heeft in het volgen van een (visuele) training of het visuele werken. Maak kennis met visueel werken, virtueel training krijgen, Zakelijk Tekenen en Buro BRAND! Echt íedereen kan tekenen.

Inschrijven Meer info

Training Visual Storytelling

*Deze training wordt ook virtueel gegeven.

Dit is een verdiepingstraining op de training Zakelijk Tekenen. Wil je de kracht ervaren van co-creatie? Wil je metaforen leren gebruiken om je verhaal toegankelijk en begrijpelijk te maken? Wil je volgende stappen zetten in het werken met beeld? Wil je anderen inspireren door middel van beeld(denken)? Dan is deze training voor jou!

Inschrijven Meer info

Training Zakelijk Tekenen Op Je Tablet

*Deze training wordt ook virtueel gegeven.

Volg deze training na de training Zakelijk Tekenen. Wil je nog effectiever en leuker gebruik maken van tekeningen in jouw communicatie? Wil je weten hoe je jouw visuals digitaal kunt maken zodat je ze kunt (her)gebruiken in Powerpoint, memo’s, social media of wat dan ook? Alles aan de hand van een aantal populaire tekenapps.

Inschrijven Meer info

Training Visueel Communiceren

*Deze training wordt ook virtueel gegeven.

Dit is een verdieping op de training Zakelijk Tekenen. Vraag je je ook weleens af hoe vaak (jouw) memo’s, documentatie en PowerPoints worden gelezen? Wil je meer creatieve moed ontwikkelen om gesproken en geschreven taal om te zetten in ‘visuele notulen’, ‘praatplaten’. Wil je de essentie van de boodschap snel en doeltreffend visualiseren? Leer dan nu van een senior ontwerper hoe dat te doen.

Inschrijven Meer info

Training op Maat

Wil je graag visueel aan de slag maar wijkt je vraag af van ons standaard aanbod?

Daag ons uit! Wat wil je bereiken en voor wie? We denken graag met je mee om zo samen tot een leuk en interactief programma te komen.

Meer info

Training Visual Design Thinking

Deze training kan ook zonder Zakelijk Tekenen als basis. Wat is Design Thinking eigenlijk zonder visueel werken? Heb je al eens een Design Thinking training gevolgd en/of was deze wel visueel genoeg? Wil je zelf tekenend aan de gang tijdens de verschillende Design Thinking stappen? Dat kan in deze training.

Inschrijven Meer info

Trainingspad Visual Co-Creator

Een trainingspad bestaat uit verschillende trainingen en tussentijdse begeleiding. Dit is het trainingspad tot Visual Co-Creator.

De visual co-creator zet Visual Thinking in om samen met anderen stappen te zetten in een proces en geeft hierbij ieders stem een podium. Haar focus ligt op werken in groepsverbanden en op het samen toepassen van visuele methodes. Denk hierbij aan het opzetten van creatieve sessies en het toepassen van visuele werkvormen met anderen.

 

Meer info

Training Analoge Sketchnote Animatie

Zakelijk Tekenen is niet vereist als basis. Wil je op ontdekkingsreis naar je eigen maakkracht en in één dag een werkende prototype maken met een analoge animatie? Samen maak je een storyboard, spreek je de voice-over in en ondersteun je deze met eigen gemaakte visuals (sketchnotes).

Inschrijven Meer info

Ontwerp je Energie Handleiding

In samenwerking met een externe partner. Je gaat naar huis met een visuele handleiding, die je gedurende de training zelf stap voor stap maakt, onder begeleiding van de trainers van Buro BRAND en een ervaren zacht-werken-coach.

Inschrijven Meer info

PowerPoint Perfect Pitch Training

In samenwerking met een externe partner. Er zijn veel cursussen die zich richten op de presentatietechnieken van jou als presentator of zich juist richten op het (technisch) gebruik van PowerPoint. Daarentegen zijn er nauwelijks cursussen die zich bezighouden met de opbouw, de inhoud en de vormgeving van de presentatie. En dat leer je bij ons.

Inschrijven Meer info

Training Discover Your Course

In samenwerking met een externe partner. In een creatieve en dynamische omgeving maak je in één ochtend kennis met de kracht van de Canvas-Me®, je persoonlijke businessplan op 1 A4. In dialoog met een kleine groep gelijkgestemden leer je op verschillende manieren naar jezelf kijken.

Inschrijven Meer info

Training op maat of iets ánders doen met je team?

Neem contact op met Robert

070 - 204 40 49

Mail Robert