Training Zakelijk Tekenen

Mensen houden van plaatjes. Daarmee kunnen ze boodschappen beter interpreteren, informatie sneller verwerken en deze info blijft nog beter hangen ook. Geef jouw ideeën vorm door te tekenen en maak gebruik van eigen visuals in je zakelijke communicatie. Je zult versteld staan van het resultaat, écht iedereen kan tekenen. Geen talent of ervaring vereist!

Inschrijven Meer info

Training Visual Storytelling

In de training Visual Storytelling leer je hoe je optimaal gebruik maakt van tekenen als creatieve samenwerkingsvorm. Je gaat aan de slag met een eigen case uit het werkveld die je visueel uitwerkt tot een krachtige eindplaat. Heb je behoefte aan meer structuur, begrip of betekenisgeving? De flip-over word jouw canvas waarop je samen werkt aan een impactvol visueel resultaat.

Inschrijven Meer info

Training Zakelijk Tekenen Op Je Tablet

Wil je nog effectiever en leuker gebruik maken van tekeningen in jouw communicatie? Leer tijdens onze Tablet training hoe je jouw visuals digitaal kunt maken zodat je ze kunt (her)gebruiken in Powerpoint, memo’s, social media of wat dan ook.

Inschrijven Meer info

Training Visueel Communiceren

Ontwikkel meer creatieve moed om gesproken en geschreven taal om te zetten in ‘visuele notulen’, ‘praatplaten’, of gewoon ‘visuele recaps in een meeting’. Visualiseer de essentie van de boodschap snel en doeltreffend met je eigen skills en materialen.

Inschrijven Meer info

Training Analoge Sketchnote Animatie

Ga op ontdekkingsreis naar je eigen maakkracht en leer in één dag hoe je een analoge animatie maakt. Je werkt gezamenlijk aan een storyboard, de voice-over en ondersteunt deze met eigen gemaakte visuals (sketchnotes).

Inschrijven Meer info

Training op Maat

Wil je graag visueel aan de slag maar wijkt je vraag af van ons standaard aanbod?

Daag ons uit! Wat wil je bereiken en voor wie? We denken graag met je mee om zo samen tot een leuk en interactief programma te komen.

Meer info

Training Visual Design Thinking

Hoe zet je visueel werken in bij Design Thinking? Met de ontwerpers mentaliteit kijken we naar een concreet probleem en gaan dit verbeteren/oplossen. Gebruikmakend van de stappen uit het Design Thinking proces en verdiep je je in diverse visuele werkvormen.

Inschrijven Meer info

Ontwerp je Energie Handleiding

Je gaat naar huis met een visuele handleiding, die je gedurende de training zelf stap voor stap maakt, onder begeleiding van de trainers van Buro BRAND en een ervaren zacht-werken-coach.

Inschrijven Meer info

Training Discover Your Course

In een creatieve en dynamische omgeving maak je in één ochtend kennis met de kracht van de Canvas-Me®, je persoonlijke businessplan op 1 A4. In dialoog met een kleine groep gelijkgestemden leer je op verschillende manieren naar jezelf kijken.

Inschrijven Meer info

PowerPoint Perfect Pitch Training

Er zijn veel cursussen die zich richten op de presentatietechnieken van jou als presentator of zich juist richten op het (technisch) gebruik van PowerPoint. Daarentegen zijn er nauwelijks cursussen die zich bezighouden met de opbouw, de inhoud en de vormgeving van de presentatie. En dat leer je bij ons. Bovendien leer je een type presentatie maken waarmee je ook kunt overtuigen in documentvorm, dus ook zonder jouw aanwezigheid als presentator.

Inschrijven Meer info

Training op maat of iets ánders doen met je team?

Neem contact op met Robert

070 - 204 40 49

Mail Robert