Proeftraining Zakelijk Tekenen

*Deze training wordt virtueel gegeven.

Voor iedereen die interesse heeft in het volgen van een (visuele) training of het visuele werken. Maak kennis met visueel werken, virtueel training krijgen, Zakelijk Tekenen en Buro BRAND! Echt íedereen kan tekenen.

Inschrijven Meer info

Training Zakelijk Tekenen 1

*Deze training wordt ook virtueel gegeven.

Deze training vormt de basis van jouw visuele opleiding. Ongeacht je talent, ervaring of functie binnen jouw organisatie. Mensen houden van plaatjes. Daarmee kunnen ze boodschappen beter interpreteren, informatie sneller verwerken en deze info blijft nog beter hangen ook. Zakelijk Tekenen 1 biedt de basiskennis, begrip en vaardigheden van Visual Thinking, om op kleine schaal tekenen en Visual Thinking toe te passen.

Inschrijven Meer info

Training Zakelijk Tekenen 2

*Deze training wordt ook virtueel gegeven.

Deze training vormt de basis van jouw visuele opleiding. Ongeacht je talent, ervaring of functie binnen jouw organisatie. Zakelijk Tekenen 2 is het vervolg van Zakelijk Tekenen 1 en hier kijken we iets verder dan alleen ‘de tekening’ of ‘het icoon’. We kijken ook hoe Visual Thinking toegepast kan worden in de praktijk. Tijdens deze training krijg je een voorproefje van de verschillende toepassingsmethodes die horen bij de Five Visual Thinking Types.

Inschrijven Meer info

Training Visueel Communiceren

*Deze training wordt ook virtueel gegeven.

Dit is een verdieping op de training Zakelijk Tekenen. Vraag je je ook weleens af hoe vaak (jouw) memo’s, documentatie en PowerPoints worden gelezen? Wil je meer creatieve moed ontwikkelen om gesproken en geschreven taal om te zetten in ‘visuele notulen’, ‘praatplaten’. Wil je de essentie van de boodschap snel en doeltreffend visualiseren? Leer dan nu van een senior ontwerper hoe dat te doen.

Inschrijven Meer info

Training Zakelijk Tekenen Op Je Tablet

*Deze training wordt ook virtueel gegeven.

Volg deze training na de training Zakelijk Tekenen. Wil je nog effectiever en leuker gebruik maken van tekeningen in jouw communicatie? Wil je weten hoe je jouw visuals digitaal kunt maken zodat je ze kunt (her)gebruiken in Powerpoint, memo’s, social media of wat dan ook? Alles aan de hand van een aantal populaire tekenapps.

Inschrijven Meer info

Training op Maat

Wil je graag visueel aan de slag maar wijkt je vraag af van ons standaard aanbod?

Daag ons uit! Wat wil je bereiken en voor wie? We denken graag met je mee om zo samen tot een leuk en interactief programma te komen.

Meer info

Training Visual Storytelling

*Deze training wordt ook virtueel gegeven.

Dit is een verdiepingstraining op de training Zakelijk Tekenen. Wil je de kracht ervaren van co-creatie? Wil je metaforen leren gebruiken om je verhaal toegankelijk en begrijpelijk te maken? Wil je volgende stappen zetten in het werken met beeld? Wil je anderen inspireren door middel van beeld(denken)? Dan is deze training voor jou!

Inschrijven Meer info

Training Visual (Design) Thinking

Deze training kan ook zonder Zakelijk Tekenen als basis. Wat is een ontwerpproces eigenlijk zonder visueel werken? Heb je al eens een Design Thinking training gevolgd en/of was deze wel visueel genoeg? Wil je tekenend aan de slag tijdens jouw Design Sprint of (inter)actieve workshop? Dat kan na deze training.

Inschrijven Meer info

Training Analoog Prototypen

Zakelijk Tekenen is niet vereist als basis. Wil je op ontdekkingsreis naar je eigen maakkracht en in één dagdeel snelle (low-fidelity) prototypes leren maken met papier, allerhande materialen en snelle filmpjes?

Inschrijven Meer info

Trainingspad Visual Co-Creator

Met onze trainingspaden willen wij onze deelnemers naar een zelfstandig visueel level helpen. Dit trainingspad bestaat uit verschillende trainingen, de ‘Virtual Co-Creation’ special en tussentijdse begeleiding van onze senior academy docenten.

Meer info

Training Ontwerp je Energie Handleiding

In samenwerking met een externe partner. Je gaat naar huis met een visuele handleiding, die je gedurende de training zelf stap voor stap maakt, onder begeleiding van de trainers van Buro BRAND en een ervaren zacht-werken-coach.

Inschrijven Meer info

Training PowerPoint Perfect Pitch

In samenwerking met een externe partner. Er zijn veel cursussen die zich richten op de presentatietechnieken van jou als presentator of zich juist richten op het (technisch) gebruik van PowerPoint. Daarentegen zijn er nauwelijks cursussen die zich bezighouden met de opbouw, de inhoud en de vormgeving van de presentatie. En dat leer je bij ons.

Inschrijven Meer info

Training Discover Your Course

In samenwerking met een externe partner. In een creatieve en dynamische omgeving maak je in één ochtend kennis met de kracht van de Canvas-Me®, je persoonlijke businessplan op 1 A4. In dialoog met een kleine groep gelijkgestemden leer je op verschillende manieren naar jezelf kijken.

Inschrijven Meer info

Training op maat of iets ánders doen met je team?

Neem contact op met Robert

070 - 204 40 49

Mail Robert