Met onze (virtuele en klassikale) trainingen leer je hoe je door te visualiseren beter kunt communiceren en samenwerken, maar vooral je werk zinvoller en leuker kunt maken!

Agenda

Eerstvolgende trainingen

Bekijk alle trainingsdata Agenda

“Tekenen zou net zo vanzelfsprekend moeten zijn als praten en schrijven”

Overzicht van alle trainingen

Of lees direct meer over een van deze drie trainingen:

Training Zakelijk Tekenen 1

*Deze training wordt ook virtueel gegeven.

Deze training vormt de basis van jouw visuele opleiding. Ongeacht je talent, ervaring of functie binnen jouw organisatie. Mensen houden van plaatjes. Daarmee kunnen ze boodschappen beter interpreteren, informatie sneller verwerken en deze info blijft nog beter hangen ook. Zakelijk Tekenen 1 biedt de basiskennis, begrip en vaardigheden van Visual Thinking, om op kleine schaal tekenen en Visual Thinking toe te passen.

Lees meer

Training Visual Storytelling

*Deze training wordt ook virtueel gegeven.

Dit is een verdiepingstraining op de training Zakelijk Tekenen. Wil je de kracht ervaren van co-creatie? Wil je metaforen leren gebruiken om je verhaal toegankelijk en begrijpelijk te maken? Wil je volgende stappen zetten in het werken met beeld? Wil je anderen inspireren door middel van beeld(denken)? Dan is deze training voor jou!

Lees meer

Maak je praatplaat (Visueel Communiceren)

*Deze training wordt ook virtueel gegeven.

Dit is een verdieping op de training Zakelijk Tekenen 1. Vraag je je ook weleens af hoe vaak (jouw) memo’s, documentatie en PowerPoints worden gelezen? Wil je meer creatieve moed ontwikkelen om je schriftelijke verhaal om te zetten naar sterke praatplaten? Wil je de essentie van de boodschap snel en doeltreffend visualiseren? Leer dan nu van een senior ontwerper hoe dat te doen.

Lees meer

Missie / Visie

Met onze verbeeldingskracht helpen we bedrijven, teams en medewerkers die iets willen veranderen. We leren mensen zelf tekenen zodat zij (moeilijke) informatie of (ingewikkelde) processen in beeld kunnen brengen, maar hun werk ook leuker en zinvoller kunnen maken. We geloven heilig in de kracht van beeld, en dat ingewikkelde rapporten en Powerpoints hun beste tijd hebben gehad.

Training op maat of iets ánders doen met je team?

Neem contact op met Robert

070 - 204 40 49

Mail Robert