Buro BRAND

Wil jij processen visualiseren en complexe processen uitleggen in de bedrijf? Wil je teams uitdagen om door te bouwen op elkaars ideeën? Wil je samenwerking versnellen, co-creëeren en innovatie een boost geven?

Bij BRAND Academy leren we je hoe je communiceert, samenwerkt, en co-creëert met visuals in verschillende interactieve workshops. Daarover hebben we het boek ‘Visual Thinking’ geschreven, dat inmiddels een corporate bestseller is en zelfs is vertaald in het Japans, Duits en Chinees.

We helpen je om je creativiteit te gebruiken en je doelen te realiseren. Je leert alles over emoties, interacties, en hoe je iconen en metaforen kunt inzetten om meer effectief te communiceren.

Wij geloven dat er een visuele denker in iedereen schuilt. We dagen onszelf uit om het onnodig gebruik van woorden te minimaliseren. In plaats daarvan gebruiken we afbeeldingen. Dat leren we jou ook.

BRAND Academy helpt je om nieuwe vaardigheden op te bouwen voor je werk en vak. Dat helpt je om bruggen te slaan naar je collega’s en klanten. Je gebruikt tekeningen om elkaar en je boodschap beter te begrijpen. Zo maak je jouw communicatie meer succesvol.

Introducing Buro BRAND | BRAND Academy
Door Robert Paulusse