Buro BRAND

In een grote organisatie zijn geïnspireerde medewerkers belangrijk. Rijkswaterstaat houdt hiervoor jaarlijks haar inspiratiedagen. Te vaak is de aankleding van zulke evenementen saai en weinig inspirerend. Dat wilde Rijkswaterstaat niet. Om de medewerkers meer te enthousiasmeren, werd gekozen voor een mooie aankleding van het evenement. Zo kregen medewerkers voor aanvang al zin om aan het evenement deel te nemen.

Buro BRAND ontwikkelde voor Rijkswaterstaat een aantal logo’s voor de workshops. Daarover was Rijkswaterstaat zo enthousiast, dat er een gehele visuele huisstijl voor het event werd ontwikkeld. Van VIP kaartjes tot een opstartscherm voor de app. Ook krijgen de deelnemers een keycord als herinnering.

De opdrachtgevers van Rijkswaterstaat waren niet alleen zelf tevreden, maar kregen er ook vanuit de organisatie volop complimenten over.

Heb je binnenkort een event en wil je een mooie aankleding? We kunnen je helpen. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van banners, flyers of het ontwikkelen van een complete visuele huisstijl. Een fraai visueel event is inspirerender en wordt niet meer vergeten.

Door Simone Prick