Buro BRAND

Waarin we terugkijken op de mijlpalen uit een hectisch jaar.

Wat een jaar was het! Inmiddels weet iedereen dat wel en wat ons betreft hoeven we niet langer stil te staan bij de chaos van afgelopen jaar. Wat we wél graag doen is terugkijken naar een aantal van de toffe dingen die we bereikt hebben. Ondanks, of zelfs dankzij Corona.
Buro BRAND zou Buro BRAND niet zijn als we hier geen gave visuele impressie van maakten:

jaarverslag van Buro BRAND

Klik hier of op de afbeelding voor een grote versie van de plaat.

Eigenlijk zegt deze tijdwaslijn natuurlijk genoeg, maar graag lichten we er toch een paar dingen voor je uit.

UITROL VAN BURO BRAND INTERNATIONAAL

Een van de spannendste ontwikkelingen van afgelopen jaar was de verschillende partnerschappen met trainers in andere taalgebieden. Visuele enthousiastelingen die onze trainingen (gaan) geven in Oost-Europa, Azie, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada en India. Voor ons een gigantische stap in het verspreiden van het visuele evangelie.

NIEUWE TRAININGEN

Omdat we door Corona in een keer al onze fysieke trainingen zagen wegvallen konden we dubbel zoveel energie steken in het verder ontwikkelen van ons trainingsaanbod. Dit leidde tot mooie nieuwe trainingen zoals Virtual Co-Creation waarin we je alles leren over succesvol virtueel (en visueel) samenwerken.

Ga naar ons trainingsoverzicht.

ONLINE MODULES

Wegens de vele thuiswerk-capriolen die mensen moesten uithalen, bleek het soms praktischer om onze trainingen in eigen tempo te kunnen volgen. Dat leidde tot de eerste Buro BRAND Teachable modules: online cursussen voor zakelijk tekenen en tekenen op je tablet.
De laatste toevoeging was het grootste succes: 10 weken blijven tekenen! Een toffe laagdrempelige online cursus die je tien weken lang uitdaagt om je visuele skills te blijven inzetten.

Bekijk hier onze Teachable trainingen!

ICON LIBRARY BOEK

Oh en we maakten ook nog een klein boekie met meer dan 1.000 iconen er in! We wilden al langer mensen enthousiast maken over de kracht van iconen en het combineren er van. Met dit superhandige pocket boekje is dat wel gelukt. Het leuke van zo’n boek-project is dat je ook weer stil staat bij alle verschillende inzichten die je over de afgelopen jaren weer hebt opgedaan.

Bekijk het boek!

Al met al was het jaar dus zo slecht nog niet.
Veel van deze mijlpalen waren slechts stapstenen naar onze nieuwe doelen voor 2021, dus wij zijn al bezig met onze (visuele) voornemens.
Wat ga jij in 2021 visueel bereiken?

Door Hugo Seriese