Training Visueel Communiceren

Nog effectiever communiceren met beeld

Training Visuele Communicatie

In de workshop Visuele Communicatie van BRAND Academy in Den Haag ga je aan de slag met het opbouwen van een visueel verhaal. Hierbij besteden we aandacht aan de juist visuele hiërarchie en structuur en kijken we naar de juiste balans en opbouw van je verhaal. Volg de cursus Visueel Communiceren en maak voortaan impact met de juiste verbeelding van jouw boodschap op flip-over, whiteboard of gewoon op papier of als foto.

De vele toepassingen van visuele communicatie

In de cursus Visueel Communiceren ontwikkel je meer creatieve moed om gesproken en geschreven taal om te zetten in ‘visuele notulen’, ‘praatplaten’, of gewoon ‘visuele recaps in een meeting’. Visueel notuleren, ook wel graphic recording genoemd, is het met beelden live vastleggen van wat er besproken wordt tijdens een vergadering, workshop, congres of ander evenement. In deze cursus Visueel Communiceren ga je aan de slag met visuele communicatie, waardoor je in staat bent zelf visuele notulen te maken. Ook leer je in deze Visual Thinking training de essentie van jouw boodschap snel en doeltreffend met je eigen skills en materialen te presenteren. Zo breng je jouw verhaal duidelijk, creatief en uniek over aan je klanten, collega’s of medewerkers.

Inschrijven

Voor wie is deze Visual Thinking training?

Onze Visual Thinking training is voor iedereen die de training Zakelijk Tekenen heeft gevolgd en op zoek is naar meer verdieping in het omzetten van woord naar beeld. Ook wanneer je onze Design Thinking training gevolgd hebt, of gaat volgen, is deze cursus Visueel Communiceren zeker interessant voor jou. Visual Thinking is namelijk een belangrijk onderdeel van Design Thinking, waardoor deze trainingen over visuele communicatie goed op elkaar aansluiten.

Schrijf je direct in!

Wil je aan de slag met visuele communicatie? Schrijf je dan via onderstaande button meteen in voor onze cursus Visueel Communiceren! Heb je vragen over deze Visual Thinking training of wil je graag meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@burobrand.nl of neem telefonisch contact met ons op via 070-2044049.

*VIRTUEEL 
Als er in de agenda bij de training vermeld staat dat deze virtueel is, dan hosten we de training via een videoplatform. Houd er rekening mee dat de materialen nodig voor de training zullen toezenden en dat je deze training kan volgen vanachter je eigen computerscherm. 

Programma

Deze training duurt een dagdeel (4 uur) en kan zowel in de ochtend als in de middag gevolgd worden. Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductie & materiaal
  • Visuele articulatie en hiërarchie
  • Containers, connectie elementen en typografie
  • Visuele oefeningen
  • Recap van basis iconen
  • Structuur & lay-out
  • Eindoefening en presentatie

Locatie

De training wordt standaard gegeven in de inspirerende locatie van Buro BRAND in Den Haag, maar kan ook op locatie (nabij of in uw bedrijf) worden georganiseerd. Op onze locatie geven we ook de

Groep en kosten

De training vindt plaats vanaf 6 personen. De kosten zijn 295,- Euro ex BTW p.p., inclusief materialen. Een BRAND Training als ‘experience’ (vanaf 45 min.) voor grote groepen, op seminars of congressen? Neem contact op met Robert.

Maak impact met de juiste verbeelding van jouw boodschap!

Training op maat of iets ánders doen met je team?

Neem contact op met Robert

070 - 204 40 49

Mail Robert