Training Visueel Communiceren

Nog effectiever communiceren met beeld

Training Visuele Communicatie

In de training ga je aan de slag met het opbouwen van een visueel verhaal. We besteden aandacht aan de juiste visuele hiërarchie en paginastructuur en we kijken naar de juiste balans en opbouw van je verhaal. Maak impact met de juiste verbeelding van jouw boodschap op papier, flip-over of whiteboard.

In de training Visueel Communiceren ontwikkel je meer creatieve moed om gesproken en geschreven taal om te zetten in ‘visuele notulen’, ‘praatplaten’, of gewoon ‘visuele recaps in een meeting’. Ook leer je in deze training de essentie van jouw boodschap snel en doeltreffend met je eigen skills en materialen te presenteren. Zo breng je jouw verhaal duidelijk, creatief en uniek over aan je klanten, collega’s of medewerkers.

Dit is een verdieping op de training Zakelijk Tekenen.

*VIRTUEEL 
Als er in de agenda bij de training vermeld staat dat deze virtueel is, dan hosten we de training via een videoplatform. We zenden de materialen toe zodat dat je deze training kan volgen vanachter je eigen computerscherm.

Inschrijven

Programma

Deze training duurt een dagdeel (4 uur) en kan zowel in de ochtend als in de middag gevolgd worden. Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductie & materiaal
  • Visuele articulatie en hiërarchie
  • Containers, connectie elementen en typografie
  • Visuele oefeningen
  • Recap van basis iconen
  • Structuur & lay-out
  • Eindoefening en presentatie

Locatie

De training wordt standaard gegeven in de inspirerende locatie van Buro BRAND in Den Haag, maar kan ook op locatie (nabij of in uw bedrijf) worden georganiseerd.

Groep en kosten

De training vindt plaats vanaf 6 personen. De kosten zijn 295,- Euro ex BTW p.p., inclusief materialen. Een BRAND Training als ‘experience’ (vanaf 45 min.) voor grote groepen, op seminars of congressen? Neem contact op met Robert.

Training op maat of iets ánders doen met je team?

Neem contact op met Robert

070 - 204 40 49

Mail Robert