Training Visueel Communiceren

Nog effectiever communiceren met beeld

Training Visueel Communiceren

In de workshop Visueel Communiceren ga je aan de slag met het opbouwen van een visueel verhaal. Hierbij besteden we aandacht aan de juist visuele hierarchie en structuur en kijken we naar de juiste balans en opbouw van je verhaal. Maak impact met de juiste verbeelding van jouw boodschap of flip-over, whiteboard of gewoon op papier of als foto.

Ontwikkel meer creatieve moed om gesproken en geschreven taal om te zetten in ‘visuele notulen’, ‘praatplaten’, of gewoon ‘visuele recaps in een meeting’. Visualiseer de essentie van de boodschap snel en doeltreffend met je eigen skills en materialen.

Voor iedereen die de training Zakelijk Tekenen heeft gevolgd en op zoek is naar meer verdieping in het omzetten van woord naar beeld.

Inschrijven

Programma

Deze training duurt een dagdeel (4 uur) en kan zowel in de ochtend als in de middag gevolgd worden. Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductie & materiaal
  • Visuele articulatie en hiërarchie
  • Containers, connectie elementen en typografie
  • Visuele oefeningen
  • Recap van basis iconen
  • Structuur & lay-out
  • Eindoefening en presentatie

Locatie

De training wordt standaard gegeven in de inspirerende locatie van Buro BRAND in Den Haag, maar kan ook op locatie (nabij of in uw bedrijf) worden georganiseerd.

Op onze locatie geven we ook de

Groep en kosten

De training vindt plaats vanaf 6 personen. De kosten zijn 295,- Euro ex BTW p.p., inclusief materialen.

Een BRAND Training als ‘experience’ (vanaf 45 min.) voor grote groepen, op seminars of congressen? Neem contact op met Robert.

Maak impact met de juiste verbeelding van jouw boodschap!

Training op maat of iets ánders doen met je team?

Neem contact op met Robert

070 - 204 40 49

Mail Robert