Buro BRAND

Huisstijl ontwerpen

De huisstijl voor jouw bedrijf laten ontwerpen? Waar moet je beginnen? Welke kleuren, welk lettertype, wat voor logo past er bij mij en wat wil je uitstralen? Buro BRAND gaat graag met jou in gesprek om deze vragen te beantwoorden. We luisteren naar jouw visie en creëren een huisstijl die past bij jouw bedrijf. Buro BRAND, grafisch ontwerpbureau gevestigd in Den Haag, is gespecialiseerd in het ontwerpen van huisstijlen en weet precies wat jouw bedrijf nodig heeft om de juiste uitstraling te creëren.

Huisstijl laten ontwerpen in Den Haag

Het visualiseren van een huisstijlontwerp is een grote en belangrijke stap. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar het beste resultaat. Samenwerking is heel belangrijk, want jij weet immers als geen ander wat jouw bedrijf uit moet stralen. We betrekken jou dan ook uitgebreid bij het creatieve proces en gaan samen op zoek naar de visual en corporate identity van jouw bedrijf. Dit doen we ter versterking van bekendheid, herkenbaarheid en beleving van jouw merk en de communicatie vanuit de essentie van het merk. Dit doen we door:

  • Kleuren, lettertypes en vormen te kiezen die de gewenste boodschap naar jouw (potentiële) klanten communiceren.
  • Het ontwerpen van een kloppend ‘handschrift’ dat tijdloos, consistent en geschikt is voor elke toepassing.
  • Een complete huisstijl te ontwerpen met een logo, passend webdesign, stationary, promotiemateriaal en signing.

Wil je aan de slag met deze punten? Dan staan wij met een creatief team voor je klaar om dit te doen. Zelfs als je totaal geen idee hebt wat je wil, zorgen wij voor een mooi huisstijlontwerp.

Neem contact op of kom langs!

Wil je door ons een huisstijl laten ontwerpen? Doe dan alvast inspiratie op door onze website te bekijken of neem direct contact op door te bellen naar 070-2044049. Een e-mail sturen naar info@burobrand.nl mag ook. Net zoals een bezoek brengen aan onze inspirerende locatie aan de Binckhorstlaan 36, 2516 BE te Den Haag. De koffie staat hier altijd klaar!