Cursus visueel communiceren

Buro Brand Visuele Communicatie
Visual Identity
Grafisch ontwerp
Illustratie
Animatie
Zakelijk tekenen
Visual Reporting

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Cursus visueel communiceren

 

In de cursus visueel communiceren dagen wij de deelnemer uit om op zoek te gaan naar visuele skills, creativiteit en leren we je visuele communicatie in het dagelijkse werkleven te gebruiken. Maar ook het in beeld brengen van jouw persoonlijke missie, plannen, het in een eigen verhaal tonen van jouw boodschap aan collega’s en zo stap voor stap tot een gezamenlijk verhaal te komen, leer je tijdens de visueel communiceren cursus. Tijdens onze cursus visueel communiceren maak je stappen in het creëren van een beeldend verhaal.

Volgens wetenschappelijk onderzoek wordt beeld 60.000 keer sneller in onze hersenen verwerkt dan woorden. Misschien komt daar dan ook de uitdrukking: ‘Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden’ wel vandaan. Dit bewijst maar weer hoe krachtig onze cursus visuele communicatie kan zijn!

Tekenen en werken met beeld helpt mensen om effectiever te communiceren. De visueel communiceren cursus is een mooie stap voor iedere deelnemer om te leren werken met beeld. Zo kan er uiteindelijk een ‘eigen’ beeld worden gecreëerd, waardoor de dagelijkse samenwerking een stuk effectiever wordt.

We verheugen ons op het geven van de cursus visuele communicatie waarbij we onze kennis met jou kunnen delen. We bieden je de mogelijkheid om origineel en beeldend jouw verhaal, pitch of briefing te presenteren op papier of flipover. Zo creëer je meer lef om te visualiseren.

Visueel communiceren cursus:

– Leert je gedachten te ordenen door het te tekenen
– Leert complexe materie eenvoudig te maken door het begrijpend te tekenen
– Deze in te zetten bij (interne) communicatie
– Maakt jouw communicatie effectiever.

Voor meer informatie over deze creatieve visueel communiceren cursus kun je een kijkje nemen op de website. Voor de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via e-mail: info@burobrand.nl, telefoon: 0702044049 of kom gezellig langs voor een kopje koffie of thee om samen in gesprek te gaan. Je bent altijd welkom bij ons aan de Zonweg 90, 2516CG te Den Haag (Binckhorst).

Contact Willemien brand
Willemien Brand
Creatief Directeur
Contact Hester Naakt geboren
Hester Naaktgeboren
Art Director & Trainer
Contact Laut Rosenbaum
Laut Rosenbaum
Illustrator, Portretmaker & Trainer

VOOR WIE WE WERKEN

Buro brand heeft gewerkt met de ING bank
Buro Brand heeft gewerkt voor the Labs
Buro brand heeft samengewerkt met SNS bank N.V.
Buro Brand heeft gewerkt voor Onderwijs Advies
Buro Brand heeft gewerkt voor Zilveren Kruis

MET WIE WE WERKEN

BRAND business
Zakelijke creativiteit en creatieve zakelijkheid