Begrijpend tekenen

Buro Brand Visuele Communicatie
Visual Identity
Grafisch ontwerp
Illustratie
Animatie
Zakelijk tekenen
Visual Reporting

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Begrijpend tekenen

 

Durf jij creatief te communiceren? Maak dan eens gebruik van begrijpend tekenen. Laat jouw ideeën tot leven komen en sta versteld van het resultaat. Gebruik de tekeningen in zakelijke gesprekken waardoor potentiele klanten de boodschap nog beter interpreteren en informatie sneller verwerken. Met onze hulp blijft jouw boodschappen zeker hangen!

Ook wanneer je geen tekentalent bent, kun je veel leren van deze begrijpend tekenen cursus. Als beeld denker heb je bij deze cursus een groot voordeel. Je leert vanuit je eigen karakter en handschrift begrijpend tekenen. Tijdens deze cursus ga je met lef aan de slag om een boodschap snel en simpel over te kunnen brengen. Het hoeft echt niet moeilijk te zijn. Met onze tips en voorbeelden leer je in een handomdraai hoe je het dagelijks leven in beeld kunt omzetten. Samenwerken, team meeting, innovatie of strategie sessies. Je zet het allemaal om in beeld tijdens de cursus begrijpend tekenen. Zie je het al voor je?

Onze begrijpend tekenen cursus is voor iedereen met een wil om visueler en daarmee effectiever te leren communiceren. Of dit is om een project te laten slagen of om beter te leren samenwerken, het is allemaal mogelijk. Samen kun je meer dan alleen. Kom daarom gezellig als team de begrijpend tekenen cursus volgen. Het is een ervaring die je als team niet snel vergeet. Hierbij ontwikkel je een individuele vaardigheid, maar deel je ook een onderlinge band. Samen stap je uit de comfortzone om een nieuw beeld te creëren.
Buro BRAND weet als geen ander wat begrijpend tekenen voor impact kan hebben. Een betere samenwerking tussen medewerkers, van moeilijke zaken eenvoudige zaken maken en ook het ondernemen effectiever en prettiger maken.

Ben jij benieuwd wat deze begrijpend tekenen cursus voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op via e-mail: info@burobrand.nl, telefoon: 0702044049 of kom langs voor een lekker kopje koffie. Wij laten je graag zien wat we in huis hebben om jou te kunnen helpen. Onze deur aan de Zonweg 90, 2516CG te Den Haag (Binckhorst) staat altijd open!

Contact Willemien brand
Willemien Brand
Creatief Directeur
Contact Hester Naakt geboren
Hester Naaktgeboren
Art Director & Trainer
Contact Laut Rosenbaum
Laut Rosenbaum
Illustrator, Portretmaker & Trainer

VOOR WIE WE WERKEN

Buro brand heeft gewerkt met de ING bank
Buro Brand heeft gewerkt voor the Labs
Buro brand heeft samengewerkt met SNS bank N.V.
Buro Brand heeft gewerkt voor Onderwijs Advies
Buro Brand heeft gewerkt voor Zilveren Kruis

MET WIE WE WERKEN

BRAND business
Zakelijke creativiteit en creatieve zakelijkheid