Workshop visueel communiceren

Buro Brand Visuele Communicatie
Visual Identity
Grafisch ontwerp
Illustratie
Animatie
Zakelijk tekenen
Visual Reporting

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Workshop visueel communiceren

 

Je wil jouw team kunnen inspireren, motiveren en activeren. Daar is goede communicatie voor nodig. Met een workshop visueel communiceren kom je al heel ver. In tegenstelling tot de traditionele communicatiemiddelen die we gebruiken is dit een creatieve manier om de aandacht te vragen en te houden tijdens het overbrengen van een boodschap.

Visueel communiceren kun je leren. Met een beetje doorzettingsvermogen, wil en lef kom je tot een mooi resultaat. Met onze visuele communicatie workshop kunnen wij jou alle kneepjes van het visueel communiceren leren. Je leert vanuit je eigen karakter en handschrift met beelden werken. Tijdens de workshop zal je merken dat het helemaal niet zo moeilijk is en sta je versteld van je eigen kunnen.

De visueel communiceren workshop is een manier om communiceren makkelijker te maken en creatiever op te zetten. Met een duidelijk beeld kun je enorm veel zeggen en heb je een goed overzicht. Daarnaast is het goed voor de samenwerking. Samen kom je een stuk verder dan alleen. Kom daarom de visuele communicatie workshop ook volgen als team.

Wil jij op een creatieve manier jouw team uitdagen om meer bezig te zijn met beeld? Kijk dan op onze website voor meer informatie over de mogelijkheden van de visuele communicatie workshop. Wij laten jou graag zien wat er allemaal mogelijk is. Je kunt contact met ons opnemen via e-mail: info@burobrand.nl, telefoon: 0702044049 of kom gezellig langs voor een heerlijk kopje koffie. Ons team staat klaar om je van advies te voorzien en gaat graag met jou in gesprek over de mogelijkheden die we te bieden hebben.

Contact Willemien brand
Willemien Brand
Creatief Directeur
Contact Hester Naakt geboren
Hester Naaktgeboren
Art Director & Trainer
Contact Laut Rosenbaum
Laut Rosenbaum
Illustrator, Portretmaker & Trainer

VOOR WIE WE WERKEN

Buro brand heeft gewerkt met de ING bank
Buro Brand heeft gewerkt voor the Labs
Buro brand heeft samengewerkt met SNS bank N.V.
Buro Brand heeft gewerkt voor Onderwijs Advies
Buro Brand heeft gewerkt voor Zilveren Kruis

MET WIE WE WERKEN

BRAND business
Zakelijke creativiteit en creatieve zakelijkheid