Bucky

Het sociale project dat de harten van BRAND deed smelten; Bucky! Voor Bucky is het leven niet altijd zo makkelijk… Het hondje van Sum heeft namelijk een uitdaging, vooral als je bij een visueel bureau rondloopt. Ze is namelijk blind! Gelukkig werkt haar hoofd als een soort robotstofzuiger. Ze scant de ruimte, botst overal een keer tegenaan en weet daarna precies waar ze wel en niet kan rondrennen. Met haar fluorescerende vestje aan kun je haar niet missen en ze is meteen de nieuwe BFF van Ollie.

Ollie

Olivia, ook wel Ollie genoemd. Dé mascotte van Buro BRAND. Al sinds 2009 is Ollie een graag geziene gast op de studio. Haar levensmissie is zo veel mogelijk eten bij elkaar sprokkelen; het liefst uit tassen van onze Academy gasten… Als er niks te eten valt ligt zij keihard te snurken in haar hamburgermand. Vaak tot ongenoegen van nieuwe vriendin Bucky, die graag op pad gaat op het Bink terrein. Één ding is zeker: Ollie komt bij Buro BRAND niks te kort. Wil je meer van haar weten? Volg haar dan op haar eigen Instagram account.

Snacks?

Snacks??

Snacks???

Sterre van ’t Wout

Sterre is de nieuwste aanwinst van Buro BRAND! Deze creatieve duizendpoot studeert Illustratie en Animatie op het St. Joost in Den Bosch, maakt sieraden in haar eigen atelier, kookt graag én speelt piano. Als ze niet het BRAND team aan het versterken is, is ze op pad met Super Karrie. Op de bonnefooi rijdt ze met haar met bloemen beschilderde Suzuki Super Carry door Europa; 3x toeteren als je haar voorbij ziet sjezen!

Sumaiya Heerikhuisen

Sum is bij ons blijven plakken na haar stage, tekenen is haar lust en haar haarkleur verandert elke week. Als je haar daarnaar vraagt, dan zegt ze met grote ogen: “Wat zeg je??”. En dat komt dan weer door haar andere hobby: knalharde muziek luisteren naast een speaker op een event of via haar koptelefoon. Als je dan je vraag herhaalt krijg je altijd een glimlach en een oprecht antwoord!

Micky Dirkzwager

Micky is een beetje ons Prinsengrachtengordel concert type. Haar vader is theaterregisseur en haar moeder actrice en schrijfster, Micky speelt viool, haar vriend is vioolbouwer en ze illustreert voor hele leuke kinderboeken. Gelukkig denkt ze bij ons veel te leren, en is ook zij na haar stage bij ons blijven plakken. Micky is goedlachs en altijd in voor een geintje.

Hester Naaktgeboren

Hester studeerde Communication & Multimedia Design en werkt sinds 2008 bij Buro BRAND, waar zij een belangrijke steen heeft bijgedragen tot het succes dat Buro BRAND heeft behaald. Veel van de mooie uitingen die wij hebben gemaakt zijn door haar handen gegaan. Uitgaan bezorgt haar soms een kater, ze gaat dan van namasté naar niet oké. De kater waar ze wel van houdt heet Joep.

Hester werkt aan corporate identities, logo’s, praatplaten, illustraties en animaties. Zij is de designer van onze eigen (werk)boeken en andere informatiedragers die op zoek zijn naar “leesbaarheid”.

Hester is één van onze trainers die wekelijks op pad is. Ook is zij betrokken bij het vormgeven nieuwe trainingen en de online academy.

Hester verzorgt programma’s van BRAND Business en heeft de ambitie om visualisaties een prominentere plaats te laten innemen ten opzichte van praten en schrijven.

Mahana Tuimaka

Mahana is onze oprjochte Fries. In haar vrije tijd geniet ze ervan om andere vrouwen naar de grond te sleuren tijdens een potje Rugby. We hebben haar uitgelegd dat ze alleen bij ons mocht komen werken als ze IMPACT zou maken. Ze heeft daarom de daily stand up aangepast tot een haka. Er zit nu veel meer energie in dit overleg. De buren weten nu ook waar wij voor staan en op de gang laten ze ons voortaan meteen voor. We gaan haar binnenkort vragen of er ook weer wat gevraagd mag worden tijdens de daily Haka. We moeten nog even kijken wie dat gaat doen. Samen met haar vriend Sebas (type vriendelijke Viking) is ze druk bezig met de opvoeding van haar 2 katten, Lomu & Mau Tiki ‘Tiki’, vernoemd naar een beroemde rugby speler en een Polynesische god.

Mahana is één van onze trainers. Tevens ontwikkelt en bedenkt zij ook nieuwe trainingen voor verschillende doelgroepen.

Mahana denkt programma’s uit voor customized workshops en houdt altijd in gedachten dat het lol, energie en een gedragen resultaat moet opleveren. Visueel uiteraard.

Robert Paulusse

Robert komt uit Brabant en dat is meteen de reden waarom je denkt “wat zegt hij nou!?”. Robert heeft veel ervaring opgedaan als manager op het vlak van commerce, finance, product- en marketing -management. Hij heeft een uitgesproken idee over wat samenwerken en doelgerichtheid binnen een bedrijf kan betekenen. De liefde van zijn leven zijn zijn vrouw en twee kinderen. Ze hebben ook een teckel in huis.

Robert begrijpt als geen ander dat het niet vanzelfsprekend is dat bedrijfsprocessen en  afspraken ook echt gaan wérken. Geobsedeerd door de kracht van visualisatie is hij op zoek naar hoe hij energie-slurpend praten en schrijven kan vervangen door leuke en heldere visuele programma’s met een zinvol resultaat.

Elpidha Efstratiades

Elpidha is onze steun en toeverlaat op Buro BRAND. Als office manager zorgt ze ervoor dat iedereen lekker kan werken, zaken op orde zijn en onze ruimte tip top verzorgd. In haar vrije tijd is ze met haar 3 kinderen graag op het strand, geeft ze tekenles en bakt ze graag.

Voor vragen over onze producten en vergaderruimten kan je bij Elpidha terecht.

Simone Prick

Simone heeft Graphic Design gestudeerd op de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht. Ze wordt heel blij van het leren van nieuwe tekenstijlen en het toepassen daarvan op verschillende communicatievormen. Italië is waar zij verliefd op is. Haar vriend is dan ook een Italiaanse chef en veroverde haar met een hartjespizza.

Simone is het hart van onze studio. Samen met haar collega’s verzorgt zij corporate identities, logo’s, praatplaten, illustraties en animaties. Naast de intake en het bewaken van de uitvoering werkt zij ook aan het verder visualiseren en verfijnen van ons klantproces en onze aanpak.

Georgette Pars

Sjors heeft verschillende studies gedaan en heeft daarmee ervaring met bedrijfswiskunde, kunstgeschiedenis en industrieel- en grafisch ontwerp. En ook nog hier en daar een diploma. De drive en logica die zij etaleert proberen wij met grote slokken op te nemen en toe te passen zodat werk leuker en zinvoller kan worden. Ooit speelde ze in HGC dames 1 en is daarmee de sportiefste van Buro BRAND.

Sjors houdt zich vooral bezig in het door ontwikkelen van onze producten, vaak in samenhang met BRAND Academy en BRAND Business.

Sjors is één van onze trainers. Tevens ontwikkelt en bedenkt zij ook nieuwe trainingen voor verschillende doelgroepen.

Sjors is de programmamaker van BRAND Business; luistert goed en benoemt vervolgens zaken in al zijn eenvoud. Denkt programma’s uit voor een customized workshops en houdt altijd in gedachten dat het lol, energie en gedragen resultaat moet opleveren. Visueel uiteraard.

Willemien Brand

Willemien is de oprichtster van Buro BRAND en de auteur van onze boeken. Als kind op school voelde ze zich radeloos verloren; hoe kun je al die informatie nou leren en onthouden? Door alles op te tekenen slaagde ze hierin en werd zelfs het populairste meisje van de klas. Teckel Ollie is voor haar het belangrijkste wat er is. Daarnaast is ze ook getrouwd en heeft twee kinderen.

Tijdens een intakegesprek is het voor Willemien heel logisch om te tekenen. Al tijdens het praten wordt meteen duidelijk wat het eindresultaat kan zijn; of dit nu een animatie, praatplaat of folder is. Deze kunde heeft overgedragen aan haar collega’s en is in de studio actief als Art Director.

Willemien is één van onze trainers en ook te boeken als spreker. Ook ontwikkelt en bedenkt zij nieuwe trainingen met hem team. Willemien is het boegbeeld van onze vestiging in Azië waar ze een graag geziene gast is.

Willemien ontwikkelt en faciliteert trainingen op maat. Hierbij is zij zeer gedreven om de workshop interactief te houden en waakt ze ervoor dat het zinvol en leuk blijft gedurende alle fases van het programma.

Michiel Reijnders

Michiel is onze jongste vader. Helemaal trots op zijn in mei geboren dochter Lola! Geboren in Brabant maar treint elke dag vanuit Utrecht naar de Binckhorst. Met zijn illustratietalent maakt hij de praatplaten, animaties en ander moois voor onze klanten. In zijn vrije tijd is hij een zelfbenoemd filmnerd. Kaasplankjes zijn zijn lievelingseten, het liefst met een speciaalbiertje. Daarnaast gaat hij graag de natuur in met rugzak of tent.

Michiel werkt aan logo’s, animaties, illustraties en praatplaten. Hij is super handig met de iPad en pakt zowel grafsich als illustratief werk met beide handen aan.

Binnen de Academy verzorgt Michiel samen met Simone de digitale workshops zoals Tekenen op je Tablet.

Hugo Seriese

Hugo ziet strips als medium om eenvoud te brengen in complexiteit. Als socioloog weet hij als geen ander onderstroom, energie, eigenaardigheden en andere zaken op een visuele en humoristische wijze bloot te leggen. Hugo kent Buro BRAND al zo lang, dat hij zich zo thuis voelt dat je je niet moet verbazen als hij languit bij ons op de bank even een hazenslaapje doet.

Hugo geeft de trainingen van Buro BRAND inmiddels al heel wat jaren en naast het geven van de training is hij ook actief in onze Studio & Business. Daarnaast zorgt hij er ook voor dat er flink wat gelachen wordt.

Laut Rosenbaum

Laut (RosenbaumProductions) is als oud-kunstacademie docent op zoek naar concepten en hoe je die uitwerkt, en dan natuurlijk wel visueel. Laut is als geen ander op zoek naar jouw leer-motieven en laat je op allerlei verschillende wijzen kijken naar jouw uitdaging en zo kom je dan toch weer met wat heel anders thuis dan dat je dacht dat de bedoeling was. Laut kan je ook alles vragen over de Amerikaanse politiek (denk wel even goed na voordat je dat doet).

Laut gaat de diepte in. Hij wil je niet alleen leren visualiseren, maar wil je ook vormen de gedachten die je hebt visueel te laten zijn en ook weer de energie prikkels die dat laten gebeuren visueel te maken.

Inge de Fluiter

Inge is Schetswinkel, maar wij vinden Inge ook Buro BRAND. Daarom staat ze hier ook tussen ons. Als Inge binnenkomt bij Buro BRAND of waar dan ook, dan wordt iedereen vrolijk en wil iedereen even met haar praten (eigenlijk van haar energie genieten). Hoe doet ze dat toch?? Inge heeft haar ervaring opgedaan en haar diploma’s gehaald op marketing terrein.

In overleg met anderen van het BRAND Business team maakt Inge programma’s voor strategie, team bijeenkomsten, cultuur veranderingen of welke uitdaging je dan ook voor staat. De programma’s worden mede door haar uitgevoerd en variëren van de duur van een dagdeel tot meerdere dagen, afhankelijk van wat nodig is voor een goede aanpak en past bij onze klant.