Robert Paulusse

Robert komt uit Brabant en dat is meteen de reden waarom je denkt “wat zegt hij nou!?”. Robert heeft veel ervaring opgedaan als manager op het vlak van commerce, finance, product- en marketing -management. Hij heeft een uitgesproken idee over wat samenwerken en doelgerichtheid binnen een bedrijf kan betekenen. De liefde van zijn leven zijn zijn vrouw en twee kinderen. Ze hebben ook een teckel in huis.

Robert begrijpt als geen ander dat het niet vanzelfsprekend is dat bedrijfsprocessen en  afspraken ook echt gaan wérken. Geobsedeerd door de kracht van visualisatie is hij op zoek naar hoe hij energie-slurpend praten en schrijven kan vervangen door leuke en heldere visuele programma’s met een zinvol resultaat.

Elpidha Efstratiades

Elpidha is onze steun en toeverlaat op Buro BRAND. Als office manager zorgt ze ervoor dat iedereen lekker kan werken, zaken op orde zijn en onze ruimte tip top verzorgd. In haar vrije tijd is ze met haar 3 kinderen graag op het strand, geeft ze tekenles en bakt ze graag.

Voor vragen over onze producten en vergaderruimten kan je bij Elpidha terecht.

Michiel Reijnders

Michiel is onze nieuwste aanwinst voor Studio BRAND! Geboren in Brabant maar treint elke dag vanuit Amsterdam naar de Binckhorst. Met zijn illustratietalent maakt hij de praatplaten, animaties en ander moois voor onze klanten. In zijn vrije tijd is hij een zelfbenoemd filmnerd. Kaasplankjes zijn zijn lievelingseten, het liefst met een speciaalbiertje. Daarnaast gaat hij graag de natuur in met rugzak of tent.

Michiel werkt aan logo’s, animaties, illustraties en praatplaten. Hij is super handig met de iPad en pakt zowel grafsich als illustratief werk met beide handen aan.

Binnen de Academy verzorgt Michiel samen met Simone de digitale workshops zoals Tekenen op je Tablet.

Sophie de Ruiter

Sophie is altijd op de hoogte van de laatste trends en hypes. Fan van astrologie, maar ook betrokken bij Feyenoord en bij de meeste van onze ministeries. Sophie is na haar stageperiode bij ons gebleven en zorgt voor de vrolijke noot op ons buro, maar houdt niet van half werk.

Sophie werkt aan logo’s, animaties, illustraties en praatplaten. Sophie viel ons op, omdat haar tekeningen uitvergroot op het Grafisch Lyceum hingen. Op onze studio bouwt ze haar talent verder uit.

Simone Prick

Simone heeft Graphic Design gestudeerd op de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht. Ze wordt heel blij van het leren van nieuwe tekenstijlen en het toepassen daarvan op verschillende communicatievormen. Italië is waar zij verliefd op is. Haar vriend is dan ook een Italiaanse chef en veroverde haar met een hartjespizza.

Simone is het hart van onze studio. Samen met haar collega’s verzorgt zij corporate identities, logo’s, praatplaten, illustraties en animaties. Naast de intake en het bewaken van de uitvoering werkt zij ook aan het verder visualiseren en verfijnen van ons klantproces en onze aanpak.

Binnen de Academy verzorgt Simone de digitale workshops zoals Tekenen op je Tablet.

Georgette Pars

Sjors heeft verschillende studies gedaan en heeft daarmee ervaring met bedrijfswiskunde, kunstgeschiedenis en industrieel- en grafisch ontwerp. En ook nog hier en daar een diploma. De drive en logica die zij etaleert proberen wij met grote slokken op te nemen en toe te passen zodat werk leuker en zinvoller kan worden. Ooit speelde ze in HGC dames 1 en is daarmee de sportiefste van Buro BRAND.

Sjors houdt zich vooral bezig in het door ontwikkelen van onze producten, vaak in samenhang met BRAND Academy en BRAND Business.

Sjors is één van onze trainers. Tevens ontwikkelt en bedenkt zij ook nieuwe trainingen voor verschillende doelgroepen.

Sjors is de programmamaker van BRAND Business; luistert goed en benoemt vervolgens zaken in al zijn eenvoud. Denkt programma’s uit voor een customized workshops en houdt altijd in gedachten dat het lol, energie en gedragen resultaat moet opleveren. Visueel uiteraard.

Willemien Brand

Willemien is de oprichtster van Buro BRAND en de auteur van onze boeken. Als kind op school voelde ze zich radeloos verloren; hoe kun je al die informatie nou leren en onthouden? Door alles op te tekenen slaagde ze hierin en werd zelfs het populairste meisje van de klas. Teckel Ollie is voor haar het belangrijkste wat er is. Daarnaast is ze ook getrouwd en heeft twee kinderen.

Tijdens een intakegesprek is het voor Willemien heel logisch om te tekenen. Al tijdens het praten wordt meteen duidelijk wat het eindresultaat kan zijn; of dit nu een animatie, praatplaat of folder is. Deze kunde heeft overgedragen aan haar collega’s en is in de studio actief als Art Director.

Willemien is één van onze trainers en ook te boeken als spreker. Ook ontwikkelt en bedenkt zij nieuwe trainingen met hem team. Willemien is het boegbeeld van onze vestiging in Azië waar ze een graag geziene gast is.

Willemien ontwikkelt en faciliteert trainingen op maat. Hierbij is zij zeer gedreven om de workshop interactief te houden en waakt ze ervoor dat het zinvol en leuk blijft gedurende alle fases van het programma.

Samily Metselaar

Samily is onze teken-junk. Niet zo heel gezond, maar wel heel erg praktisch voor Studio BRAND. Gooi er een paar opdrachten in en er wordt non-stop aan gewerkt. Na haar stage is ze dan ook bij ons blijven werken en is hierdoor ook het nieuwe lievelingetje van de baas. Háár grootste vriend op kantoor is echter Ollie.

Samily werkt aan logo’s, animaties, illustraties en praatplaten en draagt tevens zorg voor onze feed op social media.

Ruby van Rooijen

Ruby heeft 3 honden thuis. Op het werk laat ze Ollie uit samen met Samily. We weten nog niet zo heel veel van Ruby, ze komt uit Schiedam en ze is nog nieuw en heeft meer aandacht voor haar werk dan voor haar collega’s van Buro BRAND. Zodra we meer van haar weten, zullen we dat op deze plaats melden.

Ruby zal voornamelijk veel in onze Studio te vinden zijn.

Inge de Fluiter

Inge is Schetswinkel, maar wij vinden Inge ook Buro BRAND. Daarom staat ze hier ook tussen ons. Als Inge binnenkomt bij Buro BRAND of waar dan ook, dan wordt iedereen vrolijk en wil iedereen even met haar praten (eigenlijk van haar energie genieten). Hoe doet ze dat toch?? Inge heeft haar ervaring opgedaan en haar diploma’s gehaald op marketing terrein.

In overleg met anderen van het BRAND Business team maakt Inge programma’s voor strategie, team bijeenkomsten, cultuur veranderingen of welke uitdaging je dan ook voor staat. De programma’s worden mede door haar uitgevoerd en variëren van de duur van een dagdeel tot meerdere dagen, afhankelijk van wat nodig is voor een goede aanpak en past bij onze klant.

Hugo Seriese

Hugo (Ikstripje) ziet strips als medium om eenvoud te brengen in complexiteit. Als socioloog weet hij als geen ander onderstroom, energie, eigenaardigheden en andere zaken op een visuele en humoristische wijze bloot te leggen. Hugo kent Buro BRAND al zo lang, dat hij zich zo thuis voelt dat je je niet moet verbazen als hij languit bij ons op de bank even een hazenslaapje doet.

Hugo geeft de trainingen van Buro BRAND inmiddels al heel wat jaren en naast het geven van de training is hij ook actief in onze Studio & Business. Daarnaast zorgt hij er ook voor dat er flink wat gelachen wordt.

Laut Rosenbaum

Laut (RosenbaumProductions) is als oud-kunstacademie docent op zoek naar concepten en hoe je die uitwerkt, en dan natuurlijk wel visueel. Laut is als geen ander op zoek naar jouw leer-motieven en laat je op allerlei verschillende wijzen kijken naar jouw uitdaging en zo kom je dan toch weer met wat heel anders thuis dan dat je dacht dat de bedoeling was. Laut kan je ook alles vragen over de Amerikaanse politiek (denk wel even goed na voordat je dat doet).

Laut gaat de diepte in. Hij wil je niet alleen leren visualiseren, maar wil je ook vormen de gedachten die je hebt visueel te laten zijn en ook weer de energie prikkels die dat laten gebeuren visueel te maken.

Hester Naaktgeboren

Hester studeerde Communication & Multimedia Design en werkt sinds 2008 bij Buro BRAND, waar zij een belangrijke steen heeft bijgedragen tot het succes dat Buro BRAND heeft behaald. Veel van de mooie uitingen die wij hebben gemaakt zijn door haar handen gegaan. Uitgaan bezorgt haar soms een kater, ze gaat dan van namasté naar niet oké. De kater waar ze wel van houdt heet Joep.

Hester werkt aan corporate identities, logo’s, praatplaten, illustraties en animaties. Zij is de designer van onze eigen (werk)boeken en andere informatiedragers die op zoek zijn naar “leesbaarheid”.

Hester is één van onze trainers die wekelijks op pad is. Ook is zij betrokken bij het vormgeven nieuwe trainingen en de online academy.

Hester verzorgt programma’s van BRAND Business en heeft de ambitie om visualisaties een prominentere plaats te laten innemen ten opzichte van praten en schrijven.

Nieke Stegerman

Nieke, sinds 2019 woonachtig in Gouda, maakt ons kantoor nog internationaler dan we ons al voelen. Door haar Belgische achtergrond zijn wij gedwongen om de lunch verder te brengen dan onze favorieten pindakaas en hagelslag. Nieke heeft ook een packaging achtergrond, en we willen jullie dan ook vragen daarvan heel veel opdrachten aan ons te gunnen! We hebben Nieke gevraagd een beetje stil te zijn op het werk, we moeten wel hard werken overdag. Zodra ze toch wat heeft durven te zeggen, zullen we dat op deze pagina onmiddelijk vermelden.

Nieke zal ons bijstaan in de Studio!