Visuele notulen

Buro Brand Visuele Communicatie
Visual Identity
Grafisch ontwerp
Illustratie
Animatie
Zakelijk tekenen
Visual Reporting

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Visuele notulen

 

‘Wie wil er vandaag notuleren?’ De kans dat op deze vraag spontaan veel vrijwilligers zich aanmelden is heel klein. Notuleren wordt niet graag gedaan, omdat het lastig te bepalen is wat je wel moet opschrijven en wat niet. Er heerst onzekerheid om het fout te doen. Je wil natuurlijk wel dat er uiteindelijk iets mee gedaan wordt.

Notulen zijn vaak langdradig en lastig om goed te ordenen. Wanneer het dan uiteindelijk toch is gelukt en het in de mailbox beland, heb je eigenlijk geen behoefte om het te lezen. Bij de eerste zin word je namelijk al overspoeld met afspraken, doelen, plannen en allemaal taken waar je aan moet voldoen. Veel mensen gaan hier spontaan van in de stres.

De oplossing is creatief en binnen handbereik. Word visueel notulist. Door visueel te notuleren leg je toch de praktische dingen vast, maar wel op een leuke manier. Je zult merken dat jouw visuele notulen beter wordt onthouden, gelezen en word opgevolgd. Om visueel te leren notuleren is onze workshop ‘zakelijk tekenen’ een goed begin. In deze workshop maak je jouw eigen visuele notulen.

Heb je een bijeenkomst, een event, vergadering of een strategische sessie met een groter belang? Dan kan Buro BRAND je ook helpen met het verzorgen van een creatieve en overzichtelijke notulen. Vooraf zullen alles overleggen. Wat is de bedoeling en wat moet het eindresultaat worden. Onze visuele notulist geeft de bijeenkomst richting en werkt toe naar het juiste resultaat.

Voor meer informatie over visueel notuleren kan je terecht op onze website. Ook is het mogelijk om contact met ons op te nemen via e-mail: info@burobrand.nl, telefoon: 0702044049 of kom gezellig langs voor een kopje koffie en een goed inspirerend gesprek. Wij zijn te vinden aan de Zonweg 90, 2516CG te Den Haag (Binckhorst).

Contact Willemien brand
Willemien Brand
Creatief Directeur
Contact Hester Naakt geboren
Hester Naaktgeboren
Art Director & Trainer
Contact Laut Rosenbaum
Laut Rosenbaum
Illustrator, Portretmaker & Trainer

VOOR WIE WE WERKEN

Buro brand heeft gewerkt met de ING bank
Buro Brand heeft gewerkt voor the Labs
Buro brand heeft samengewerkt met SNS bank N.V.
Buro Brand heeft gewerkt voor Onderwijs Advies
Buro Brand heeft gewerkt voor Zilveren Kruis

MET WIE WE WERKEN

BRAND business
Zakelijke creativiteit en creatieve zakelijkheid