Visueel management

Buro Brand Visuele Communicatie
Visual Identity
Grafisch ontwerp
Illustratie
Animatie
Zakelijk tekenen
Visual Reporting

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Visueel management

 

Of je nou in de technologische sector, de financiele sector, publieke sector of gezondheidszorg werkt, verschillende factoren zoals cijfers, projecten, budgetten en deadlines domineren vaak jouw dagelijkse werk. Met behulp van visueel project management help je jezelf en jouw collega’s effectiever te zijn. Door het toepassen van visueel operationeel management wordt het overzicht beter en de betrokkenheid hoger.

Verschillende tools in visueel management kunnen je helpen om je gedachten te ordenen. Doelen zijn makkelijker te bereiken en de samenwerking gaat een stuk makkelijker. Visueel management heeft de volgende toegevoegde waarden:

– Het opstellen van een user story door user story mapping te gebruiken. Bij deze activiteit leer je goed samen te werken.
– Stand up. Hierbij geven de teamleden een korte update van hun werkzaamheden. Wat hebben we gedaan, wat gaan we doen en wat moet er nog gebeuren.
– Het kanban bord is niet te missen in het visueel management. Taken en oplevering van het team zijn dan makkelijk en overzichtelijk te zien. Je ziet wat er moet gebeuren, wat je aan het doen bent en wat er al af is. De vordering in werkzaamheden worden daardoor overzichtelijk.

Voor meer overzicht binnen het team en een effectieve werkwijzen is visueel management de sleutel naar succes. Neem eens een kijkje op onze website voor meer informatie. Contact opnemen kan via e-mail: info@burobrand.nl, telefoon 0702044049 of kom gezellig langs voor een kopje koffie in een creatieve werkruimte aan de Zonweg 90, 2516CG te Den Haag (Binckhorst). Je bent van harte welkom!

Contact Willemien brand
Willemien Brand
Creatief Directeur
Contact Hester Naakt geboren
Hester Naaktgeboren
Art Director & Trainer
Contact Laut Rosenbaum
Laut Rosenbaum
Illustrator, Portretmaker & Trainer

VOOR WIE WE WERKEN

Buro brand heeft gewerkt met de ING bank
Buro Brand heeft gewerkt voor the Labs
Buro brand heeft samengewerkt met SNS bank N.V.
Buro Brand heeft gewerkt voor Onderwijs Advies
Buro Brand heeft gewerkt voor Zilveren Kruis

MET WIE WE WERKEN

BRAND business
Zakelijke creativiteit en creatieve zakelijkheid