Training Zakelijk Tekenen Op Je Tablet

Het geleerde bij Zakelijk Tekenen digitaal maken.

Training Zakelijk Tekenen op je Tablet

Wil je nog effectiever en leuker gebruik maken van tekeningen in jouw communicatie? Leer tijdens onze Tablet training hoe je jouw visuals digitaal kunt maken zodat je ze kunt (her)gebruiken in Powerpoint, memo’s, social media of wat dan ook.

Net als bij de training Zakelijk Tekenen teken je ook hier vanuit je eigen karakter en handschrift. In drie uur tijd maken wij je wegwijs op jouw eigen tablet en laten je kennismaken met een aantal handige teken apps. We geven daarbij slimme tips met betrekking tot gelaagd werken, mixed media toepassingen, portret tekenen en exporteren.

Tijdens de training leer je hoe je het geleerde in Zakelijk Tekenen eenvoudig toepast, aanpast, hergebruikt, maar ook hoe je tekeningen maakt op basis van bestaande foto’s of visuals. In groepsverband ga je spelenderwijs aan de slag, hierbij zorgen we voor een leuke mix van samenwerken en voor persoonlijke aandacht.

Heb je geen tablet, dan kun je gedurende de training een iPad Pro van ons lenen. Deze training is ook voor Windows tablets!

Inschrijven

Programma

Deze training duurt een 3 uur en vindt vaak in de ochtend plaats. Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Welkom & materiaal
  • Recap (digitaal) Zakelijk Tekenen
  • Diverse teken apps en hun tools (o.a. brushes, layers, typo, exporteren)
  • Teken tips & tricks
  • Visuele eindoefening
  • Afsluiting

Locatie

De training wordt standaard gegeven in de inspirerende locatie van Buro BRAND in Den Haag, maar kan ook op locatie (nabij of in uw bedrijf) worden georganiseerd.

Op onze locatie geven we ook de

Groep en kosten

De training vindt plaats vanaf 2 personen. De kosten zijn 295,- Euro ex BTW p.p., inclusief materialen.

Starten met tekenen? Volg dan onze workshop Zakelijk Tekenen, effectief communiceren met beeld.

Tijdens de training leer je hoe je het geleerde in Zakelijk Tekenen eenvoudig toepast, aanpast en hergebruikt!

Training op maat of iets ánders doen met je team?

Neem contact op met Robert

070 - 204 40 49

Mail Robert