Training Visual Storytelling

Vertel je verhaal met een krachtige visualisatie.

Visual Storytelling

In de training Visual Storytelling leer je hoe je optimaal gebruik maakt van tekenen als creatieve samenwerkingsvorm. We gaan aan de slag met een eigen case uit het werkveld die we visueel uitwerken in een grote krachtige eindplaat.

Heb je behoefte aan meer overzicht, structuur of begrip ten aanzien van jouw project? Heb je een plan wat je graag spectaculair wilt pitchen? Heb je een kick-off en wil je de haalbaarheid toetsen? Wil je checken of je verhaal volledig is en je geen kostbare input van je collega’s mist? Dan is deze training iets voor jou (of jouw team).

De flip-over is jouw canvas waarop je met templates aan de slag gaat als visuele samenwerkingsvorm. Brownpaper ligt voortaan standaard op de afdeling en met behulp van onder andere (verf-)stiften maak je eenvoudig een impactvol visueel effect.

Je hebt al een eigen visuele vocabulaire (basistraining Zakelijk Tekenen).
Je hebt het lef en durf om te communiceren met beeld.

De training Visual Storytelling is ook zeer geschikt om als team te volgen. Het versterkt niet alleen de individuele vaardigheden, maar ook de onderlinge band; samen uit de comfortzone stappen en een nieuwe (beeld)taal creëren.

Inschrijven

Programma

Deze training duurt een dagdeel (4 uur) en kan zowel in de ochtend als in de middag gevolgd worden. Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductie & warming-up
  • Presenteer jezelf visueel
  • Visuele hierarchie en articulatie
  • Het gebruik van metaforen
  • Templates en lay-outs
  • Creëer jullie Visual Story (prototype)
  • KISS; leer van feedback
  • Presenteer de finale Visual Story
  • Einde & evaluatie

Locatie

De training wordt standaard gegeven in de inspirerende locatie van Buro BRAND in Den Haag, maar kan ook op locatie (nabij of in uw bedrijf) worden georganiseerd. Op onze locatie geven we ook de

Groep en kosten

De training vindt plaats vanaf 6 personen. De kosten zijn 295,- Euro ex BTW p.p., inclusief materialen.

Optimaal gebruik maakt van de flipchart tijdens een vergadering, overleg en tijdens projecten en trainingen!

Training op maat of iets ánders doen met je team?

Neem contact op met Robert

070 - 204 40 49

Mail Robert