Training Visual Design Thinking

Probleemoplossend, innovatief en visueel

Design Thinking training

In de Design Thinking training van BRAND Academy in Den Haag leer je visueel werken als een echte ontwerper. We gaan met een ontwerpersmentaliteit kijken naar een concreet probleem en gaan dit verkleinen of oplossen. Aan de hand van de stappen uit het Design Thinking proces, verdiep je jezelf in diverse visuele werkvormen.

Inschrijven

Vergroot met onze Design Thinking training jouw creativiteit en stimuleer dit bij anderen

Het Design Thinking proces bestaat uit vijf duidelijke fases, namelijk:

  • Empathize
  • Define
  • Ideate
  • Prototype
  • Test

Tijdens onze Design Thinking training, doorlopen we al deze fases en behandelen we verschillende werkvormen. Hierna ben je in staat om dit proces binnen jouw organisatie op een visuele manier te begeleiden. Zo profiteren ook jouw collega’s of medewerkers van je opgedane kennis en wordt het gemakkelijker de visuele identiteit van jullie organisatie vorm te geven.

Iedereen is welkom

Onze Design Thinking training is voor iedereen die projectmatig werkt en/of veel moet samenwerken. Denk aan: managers, verkopers, marketeers, trainers, communicatie specialisten en HR medewerkers. Voordat je deelneemt aan deze training, is het wel gewenst dat je eerst de training Zakelijk Tekenen als basiscursus gevolgd hebt. Onze Visual Thinking training is een mooie vervolgstap.

Schrijf je in!

Heb interesse in onze Design Thinking training? Schrijf je dan meteen in via de onderstaande button. Wil je graag meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 070-2044049 of stuur een e-mail naar info@burobrand.nl. Wij staan voor je klaar!

Programma

Deze training duurt de hele dag. Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductie & materialen
  • Wat is Design Thinking?
  • Recap Zakelijk Tekenen en uitleg case van de dag.
  • Aanbod diverse werkvormen tijdens; Empathize, Define, Validate, Ideate, Prototype en Build
  • Delen van elkaars oplossingen

Locatie

De training wordt standaard gegeven in de inspirerende locatie van Buro BRAND in Den Haag, maar kan ook op locatie (nabij of in uw bedrijf) worden georganiseerd.

Groep en kosten

De training vind plaats vanaf 4 personen. De kosten zijn 625,- Euro ex BTW p.p., inclusief materialen. De smaak te pakken? Bekijk hier onze andere worskhops of neem contact op met Robert voor maatwerk oplossingen en trainingen.

Training op maat of iets ánders doen met je team?

Neem contact op met Robert

070 - 204 40 49

Mail Robert

Met de ontwerpers mentaliteit een concreet probleem oplossen.