Training Visual (Design) Thinking

Probleemoplossend, (inter)actief en visueel.

Visual (Design) Thinking training

In de Visual (Design) Thinking training leer je creatieve visuele werkvormen die je (onder andere) kan gebruiken in het Design Thinking proces. Deze visuele werkvormen kan je inzetten in workshops, vergaderingen, projecten en Design Sprints en kunnen je inspireren tot het maken van je eigen gepersonaliseerde werkvormen. Via deze weg leer je de werkvormen spelenderwijs kennen én ervaren aan de hand van een (of meer) fictieve casussen.

Inschrijven

Stimuleer jouw creativiteit en die van je team, met visuele werkvormen

Het Design Thinking proces bestaat uit vijf duidelijke fases, namelijk: Empathize, Define, Ideate, Prototype, Test. Tijdens onze Visual (Design) Thinking training gaan we niet te diep op de theorie van deze fases in, maar zoomen we in op verscheidene werkvormen die je tijdens verschillende fases kunt gebruiken. Hierna ben je in staat om workshops of (actieve) vergaderingen binnen jouw team/collega’s op een visuele manier in te vullen. Zo profiteren ook jouw collega’s of medewerkers van je opgedane kennis en krijgen jullie een aantal opstapjes om creatiever samen te werken.

Iedereen is welkom

Kennis van, of ervaring met de Design Thinking methodiek is niet vereist. Onze Visual (Design) Thinking training is voor iedereen die met Design Thinking werkt, maar ook voor eenieder die projectmatig werkt en/of veel moet samenwerken. Denk aan: managers, verkopers, marketeers, trainers, communicatie specialisten en HR medewerkers. Voordat je deelneemt aan deze training, is het aan te raden dat je eerst de training Zakelijk Tekenen als basiscursus gevolgd hebt (dit is niet verplicht).

Schrijf je in!

Heb interesse in onze Visual Design Thinking training? Schrijf je dan meteen in via onze agenda. Wil je graag meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 070-2044049 of stuur een e-mail naar info@burobrand.nl. Wij staan voor je klaar!

Programma

Deze training duurt de hele dag, exclusief een huiswerkopdracht vooraf (ca. 30 min). Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductie & materialen
  • Wat is Visual Design Thinking?
  • Recap Zakelijk Tekenen en uitleg case van de dag.
  • Aanbod diverse werkvormen tijdens; Empathize, Define, Ideate, Prototype en Test
  • Delen van elkaars oplossingen

Locatie

De training wordt standaard gegeven in de inspirerende locatie van Buro BRAND in Den Haag, maar kan ook op locatie (nabij of in jouw bedrijf) worden georganiseerd.

Groep en kosten

De training vind plaats vanaf 4 personen. De kosten zijn 625,- Euro ex BTW p.p., inclusief materialen. De smaak te pakken? Bekijk hier onze andere trainingen of neem contact op met Robert voor maatwerk oplossingen en trainingen.

Met een ontwerpers mentaliteit een concreet probleem aanpakken.

Training op maat of iets ánders doen met je team?

Neem contact op met Robert

070 - 204 40 49

Mail Robert