Training Maak je Praatplaat

Effectief communiceren met beeld

Training Maak je Praatplaat

In de training Maak je Praatplaat (voorheen was dit de Training Visueel Communiceren) ontwikkel je meer creatieve moed om een geschreven verhaal om te zetten in een beeldend verhaal, namelijk een ‘praatplaat’. Tijdens deze training ontdek je hoe je een heldere visuele hiërarchie en paginastructuur opbouwt en ga je kijken naar de juiste balans en structuur van een verhaal. Je krijgt kennis over de verschillende onderdelen waaruit een heldere praatplaat bestaat. Zo verdiepen we ons in typografie, scheidingselementen, layout en het zoeken naar de balans tussen tekst en beeld.

Met behulp van een fictieve casus leer je in deze training de essentie van een boodschap snel en doeltreffend met je eigen skills en materialen te presenteren. Zo breng je jouw verhaal duidelijk, creatief en uniek over aan je klanten, collega’s of opdrachtgevers. Maak impact met een sterke verbeelding van jouw boodschap op papier, flip-over of whiteboard!

Dit is een verdieping op de training Zakelijk Tekenen 1. Voor het volgen van de Maak je Praatplaat training is de basistraining Zakelijk Tekenen 1 vereist.

*VIRTUEEL 
Als er in de agenda bij de training vermeld staat dat deze virtueel is, dan hosten we de training via een videoplatform. We zenden de materialen toe zodat je deze training kan volgen vanachter je eigen computerscherm.

Inschrijven

Programma

Deze training duurt een dagdeel (4 uur) en kan zowel in de ochtend als in de middag gevolgd worden. Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductie & materiaal
  • Visuele articulatie en hiërarchie
  • Containers, connectie elementen en typografie
  • Visuele oefeningen
  • Recap van basis iconen
  • Structuur & lay-out
  • Eindoefening en presentatie

Locatie

De training wordt standaard gegeven in de inspirerende locatie van Buro BRAND in Den Haag, maar kan ook op locatie (nabij of in uw bedrijf) worden georganiseerd.

Groep en kosten

De training vindt plaats vanaf 6 personen. De kosten zijn 295,- Euro ex BTW p.p., inclusief materialen. Een BRAND Training als ‘experience’ (vanaf 45 min.) voor grote groepen, op seminars of congressen? Neem contact op met Robert.

Training op maat of iets ánders doen met je team?

Neem contact op met Robert

070 - 204 40 49

Mail Robert