Training Discover Your Course

Over het vormgeven van werk en toekomst.

Training Discover Your Course

Stel je jezelf regelmatig de volgende vragen:

  • Zit ik hier nog wel op de juiste plek?
  • Wat is mijn talent eigenlijk?
  • Hoe en waar kan mijn talent beter tot zijn recht komen in de veranderende wereld waarin ik werk?
  • Hoe vertel ik dit aan anderen op een manier die bij mij past?
  • Hoe werk ik hieraan op een leuke, prettige manier en zonder geploeter?

Dan is de workshop Discover your Course iets voor jou. In een creatieve en dynamische omgeving maak je in één ochtend kennis met de kracht van de Canvas-Me®, je persoonlijke businessplan op 1 A4. In dialoog met een kleine groep gelijkgestemden leer je op verschillende manieren naar jezelf kijken. We vertellen over de werkwijze om te komen tot de Canvas-Me®, anderen vertellen hoe zij het hebben ervaren om hiermee bezig te zijn en wat het hen heeft gebracht. Je ontdekt wat je nodig hebt om je eigen Canvas-Me® te maken en daarmee je eigen koers te bepalen. Na afloop weet je wat je hiervoor nodig hebt. “Wat een bijzondere ochtend was dit! Ik heb op verrassende manieren veel ontdekt over mezelf en de anderen in de groep. Daarbij is de kracht van eenvoudig tekenen ongekend. Ik ga door met het maken van mijn Canvas-Me®.” Je maakt ook kennis met Zakelijk Tekenen. Verassend snel leer je hoe ideeën eenvoudig gevisualiseerd kunnen worden waardoor je boodschap sneller, effectiever en leuker overgebracht wordt. Kortom een volle, leerzame en leuke ochtend. Na een lekkere lunch ga je vol inspiratie en energie weer naar huis. Deze workshop wordt gemiddeld beoordeeld met een 9+.

Inschrijven

Programma

Locatie

De training wordt maandelijks gegeven in de inspirerende locatie van Buro BRAND in Den Haag. De training kan ook op locatie worden georganiseerd.

Groep en kosten

Voor iedereen die met energie, passie en plezier wil werken en wil onderzoeken wat hiervoor nodig is. Mensen die inspiratie zoeken, meer willen leren en zich hard willen maken voor de dingen die zij belangrijk vinden in leven en werk, zijn van harte welkom op deze training. De training vindt plaats met 8-12 personen. De kosten zijn 295,- Euro ex BTW p.p., inclusief materialen en lunch. Discover your Course is ontwikkeld door TalentBoosters en wordt in samenwerking met Buro BRAND gegeven.

“Wat een bijzondere ochtend was dit! Ik heb op verrassende manieren veel ontdekt over mezelf en de anderen in de groep. Daarbij is de kracht van eenvoudig tekenen ongekend. Ik ga door met het maken van mijn Canvas-Me®.”

Training op maat of iets ánders doen met je team?

Neem contact op met Robert

070 - 204 40 49

Mail Robert