Buro BRAND

In de trainingspecial Storyboarden ga je aan de slag met het maken van een eigen storyboard. Wat voor (storyboard) tekentechnieken kan ik gebruiken? Hoe zet ik dit in als pitch om mensen te overtuigen?

Wat is een trainingsspecial?

Trainingsspecials zijn specifieke modules die je volgt wanneer je een trainingspad afneemt. Elke Five Visual Thinking Type heeft een eigen trainingspad. In de trainingspaden, of dit nu van bijvoorbeeld de Visual Co-Creator, de Visual Reporter of een andere is, zit een twee uur durende special gericht op een specifiek onderwerp.

Lees hieronder welke specials er allemaal zijn! Meer informatie over de trainingspaden? Lees dan meer over de Buro BRAND’s Five Visual Thinking Types in onze whitepaper.

Wat is Storyboarden?

In de trainingsspecial Storyboarden – die hoort bij het trainingspad van de Visual Storyteller – ontdekken we samen wat een storyboard is, hoe dit in elkaar zit en hoe je dit inzet om jouw boodschap helder over te brengen, of te pitchen en mensen te overtuigen. Door ook actief met individuele opdrachten aan de slag te gaan ervaar je zelf de meerwaarde van storyboarding, zodat je dit kan gebruiken als middel om je verhaal te vertellen of te prototypen. Welke tekentechnieken komen hier aan te pas en op welke manieren kun je spelen en je publiek hun aandacht sturen met je visualisaties?

Wat leer je tijdens de training?

Een getekend gloeilampje, zwart-wit.

Je maakt kennis met storyboards en de functie en voordelen ervan.

Een getekend gloeilampje, zwart-wit.

Je leert (storyboard)tekentechnieken om je eigen boodschap te kunnen verbeelden als storyboard.

Een getekend gloeilampje, zwart-wit.

Je leert een pitch te verwerken in een storyboard en zo mensen te overtuigen!

Deze training duurt 2 uur en kan zowel in de ochtend als in de middag gevolgd worden.

Een zwarte locatie-pin, getekend

De training wordt standaard online gegeven. Soms vinden deze ook plaatse bij ons op locatie en in-house kan natuurlijk ook!

Drie poppetjes naast elkaar, glimlachend

De training vindt plaats vanaf 6 personen. De kosten zijn 195,- Euro ex BTW p.p., er zijn geen speciale materialen nodig voor deze training.

Trainingsdata ‘Storyboarden’

Geen passende datum voor jou (of je team)?

Of bel gewoon om de mogelijkheden te bespreken.