Training Ontwerp je Energie Handleiding

Met inzicht in je energie meer resultaat op je werk.

Ontwerp je Energie Handleiding

Je hebt uitdagend werk en wilt jezelf verder ontwikkelen. Je voelt dat er meer in je zit dan er nu uit komt en dat is frustrerend. Om je heen zie je mensen keihard werken en altijd druk zijn. Moet je door blijven beulen, terwijl je merkt dat dat niet bijdraagt aan een beter resultaat? Nee, dat hoeft niet. Het kan anders.

Hoe zou het zijn als je met gemak en flow meer gaat bereiken in je werk? Als je ’s ochtends en ’s avonds na een uitdagende werkdag nog vol energie bent? Dat kan: zonder harder te werken, maar met Zacht Werken en het maken van visuals.

Zacht werken is gewoon je werk doen, maar dan op een ontspannen manier die je energie geeft en waarmee je meer bereikt.
Met deze training krijg je inzicht in wat jou energie geeft, en wat je energielekken zijn. Je ontdekt je eigen sterke punten en valkuilen door het spelen van het Zacht Werken® spel. Daarna stel je jouw persoonlijke handleiding op als een visuele praatplaat, voor jezelf en voor de mensen om je heen. Tot slot ontwerp je jouw perfecte werkdag en werkweek die je morgen meteen kunt toepassen. Je gaat naar huis met een visuele handleiding, die je gedurende de training zelf stap voor stap maakt, onder begeleiding van de trainers van Buro BRAND en een ervaren zacht-werken-coach.
Inschrijven

Programma

Deze training duurt een dagdeel (4 uur). Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod.

  • Welkom & introductie
  • Zakelijk Tekenen Experience
  • Ontdek je sterke punten & valkuilen met het Zacht Werken spel
  • Ontwerp je persoonlijke handleiding
  • Ontwerp je perfecte werkdag en werkweek

Locatie

De training wordt standaard gegeven in de inspirerende locatie van Buro BRAND in Den Haag, maar kan ook op locatie (nabij of in uw bedrijf) worden georganiseerd. Bij de workshop worden markers, tekenschrift en workshop materiaal geleverd. Deze zijn om te houden en ter bevordering voor het blijven doen!

Groep en kosten

295,- Euro ex BTW p.p., inclusief materialen. Vanaf 6 tot 30 personen. Deze training is ook als team te volgen.
Zacht Werken is ontwikkeld door Dr. Ir. Ellen de Lange-Ros. Het wordt inmiddels gebruikt door tientallen opgeleide zacht-werken-coaches die het uitdragen onder professionals. Zacht werken worden onder meer gebruikt bij de Technische Universiteit Twente en de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Zacht werken is gewoon je werk doen, maar dan op een ontspannen manier die je energie geeft en waarmee je meer bereikt.

Training op maat of iets ánders doen met je team?

Neem contact op met Robert

070 - 204 40 49

Mail Robert