Proeftraining Zakelijk Tekenen

Effectief communiceren met beeld.

Proeftraining Zakelijk Tekenen

Overleggen met je team, je klant, of in scrum-sessies, of agile omgeving? Doe het met visuals! Maak kennis met visueel werken, Zakelijk Tekenen en Buro BRAND. Maak kennis met het virtueel volgen van een training! Mensen houden van plaatjes. Daarmee kunnen ze boodschappen beter interpreteren, informatie sneller verwerken en deze info blijft nog beter hangen ook. Geef jouw ideeën vorm door te tekenen en maak gebruik van eigen visuals in je zakelijke communicatie. Je zult versteld staan van het resultaat, écht iedereen kan tekenen.

Voor iedereen die interesse heeft in het volgen van een (visuele) training of het visuele werken.

*VIRTUEEL 
Als er in de agenda bij de training vermeld staat dat deze virtueel is, dan hosten we de training via een videoplatform (Zoom). De proeftraining is altijd virtueel.

Inschrijven

Programma

Deze training duurt één uur en kan zowel in de ochtend als in de middag gevolgd worden. Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Introductie Buro BRAND
 • Uitleg Zakelijk Tekenen training
 • Klassikaal versus virtueel
 • Proefsessie
  • Portretchallenge
  • Minitekenles
  • Samengestelde iconen
 • Afronden en vragen

Locatie

De training wordt standaard virtueel gegeven, via Zoom. Je ontvangt de dag van tevoren de videolink en het hebben van een webcam, wat papier en zwarte stift is vereist.

Groep en kosten

De training Zakelijk Tekenen kost 295,- euro ex BTW p.p., maar deze proeftraining is 7,- euro! Hij vindt plaats vanaf twee personen en is exclusief materialen.

Zakelijk Tekenen ‘The Experience’ (vanaf 30 min.) voor grote groepen, op seminars of congressen? Neem contact op met Robert.

‘Je merkt echt dat virtueel geen belemmering is en krijgt een goeie indruk van de kracht van tekenen!’

– Deelnemer van de Proeftraining

Training op maat of iets ánders doen met je team?

Neem contact op met Robert

070 - 204 40 49

Mail Robert