Buro BRAND

In de trainings Characters Tekenen ontwikkel je je eigen karakter, een meer uitgesproken variant dan het ‘standaard poppetje’. Hoe teken je snel zo’n karakter? En wat voor poses en emoties kun je oefenen, zodat je ze goed beheerst?

Wat is een trainingsspecial?

Trainingsspecials zijn specifieke modules die je volgt wanneer je een trainingspad afneemt. Elke Five Visual Thinking Type heeft een eigen trainingspad. In de trainingspaden, of dit nu van bijvoorbeeld de Visual Co-Creator, de Visual Reporter of een andere is, zit een twee uur durende special gericht op een specifiek onderwerp.

Lees hieronder welke specials er allemaal zijn! Meer informatie over de trainingspaden? Lees dan meer over de Buro BRAND’s Five Visual Thinking Types in onze whitepaper.

Wat is Characters Tekenen?

In de trainingsspecial Characters Tekenen – die zowel bij het trainingspad Visual Reporter als Visual Designer zit inbegrepen – ontdekken we samen jouw eigen character; een meer uitgesproken variant dan het ‘standaard poppetje’. Als je (snel) een figuurtje wil tekenen hoe ziet deze er dan uit? En wat voor poses en varianten zijn goed om te oefenen (kortom: wat zijn de meest voorkomende poses en varianten)? Door veel inspiratie te delen, een aantal gerichte opdrachten en persoonlijke begeleiding geven we houvast voor het verder ontwikkelen van jouw eigen character.

Wat leer je tijdens de training?

Een getekend gloeilampje, zwart-wit.

Je maakt kennis met een aantal technieken die bij het tekenen van poppetjes aan de orde komen.

Een getekend gloeilampje, zwart-wit.

Je leert de do’s en don’ts van ‘characters’/poppetjes/cartoon figuren;

Een getekend gloeilampje, zwart-wit.

Je ervaart wat bij jou past en hoe je dit verder kan ontwikkelen.

training zakelijk tekenen 1

Deze training duurt 2 uur en kan zowel in de ochtend als in de middag gevolgd worden.

Een zwarte locatie-pin, getekend

De training wordt standaard online gegeven. Soms vinden deze ook plaatse bij ons op locatie en in-house kan natuurlijk ook!

Drie poppetjes naast elkaar, glimlachend

De training vindt plaats vanaf 6 personen. De kosten zijn 195,- Euro ex BTW p.p., er zijn geen speciale materialen nodig voor deze training.

Trainingsdata

Geen passende datum voor jou (of je team)?

Of bel gewoon om de mogelijkheden te bespreken.