Training visueel communiceren

Buro Brand Visuele Communicatie
Visual Identity
Grafisch ontwerp
Illustratie
Animatie
Zakelijk tekenen
Visual Reporting

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Training visueel communiceren

 

Wil jij jezelf verbeteren in communicatie, samenwerken en creëren? Dan is de training visuele communicatie echt iets voor jou! Wij leren je tijdens deze training hoe je je eigen beeld kunt maken en inzetten in een zakelijke omgeving. Schrijven is niet meer nodig. Met jouw beeld communiceer je in één oogopslag een boodschap. Tijdens de training leer je vanuit je eigen karakter en handschrift met beelden werken. Je ontwikkelt lef en durf om met visualisaties te werken. We gaan samen aan de slag met dagelijkse praktijkvoorbeelden. Deze kun je uiteindelijk makkelijk blijven toepassen. Daarnaast zal je merken dat je trots bent op hetgeen wat je uiteindelijk gemaakt hebt. Ervaar dat tekenen gedurende onze visueel communiceren training co-creatie en het debat stimuleert.

Ook leer je hoe je jouw gedachten kunt organiseren. Dit doen we door visueel je gedachten te ordenen. Zo kun je complexe gedachten omzetten in beeld en het terugbrengen naar eenvoud. Duidelijkheid voor jezelf en je team is dan een stuk makkelijker en stimuleert om aan de slag te gaan.

Wil jij ook op een creatieve manier leren communiceren, trots zijn op wat je maakt en het lef en de durf ontwikkelen om het in beeld te brengen? De training visuele communicatie is daar uitermate geschikt voor. We willen je graag inspireren tijdens een gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. Wij zijn te vinden aan de Zonweg 90, 2516CG te Den Haag. Ook kun je contact met ons opnemen via e-mail: info@burobrand.nl of telefoon 0702044049.

Contact Willemien brand
Willemien Brand
Creatief Directeur
Contact Hester Naakt geboren
Hester Naaktgeboren
Art Director & Trainer
Contact Laut Rosenbaum
Laut Rosenbaum
Illustrator, Portretmaker & Trainer

VOOR WIE WE WERKEN

Buro brand heeft gewerkt met de ING bank
Buro Brand heeft gewerkt voor the Labs
Buro brand heeft samengewerkt met SNS bank N.V.
Buro Brand heeft gewerkt voor Onderwijs Advies
Buro Brand heeft gewerkt voor Zilveren Kruis

MET WIE WE WERKEN

BRAND business
Zakelijke creativiteit en creatieve zakelijkheid