HOE ONTSTAAT EEN BRAND ONTWERP?

Geen enkele opdracht is hetzelfde, en daarom steken we veel energie in het begrijpen van de vraag. En de vraag achter je vraag. We zijn nieuwsgierig en stellen kritische vragen. Naar strategie, naar kernwaarden, naar doelgroepen. We analyseren wat er tot nu toe is gedaan en waarom dat wel (of niet) gewerkt heeft. Na het voorwerk is het tijd voor het creatief uitwerken!

GRAFISCH ONTWERP & IDENTITEITEN

Je bedrijf of merk wordt tastbaar en voelbaar met een onderscheidende identiteit. Wij vertalen deze naar relevante middelen zoals huisstijlelementen, websites, praatplaten, brochures en meer.

Bekijk ons werk

ZO GAAN WE TE WERK

Buro BRAND gelooft in co-creatie. Door samen met jou aan de slag te gaan kun je mee zien, voelen, proeven en ruiken in de keuken van BRAND. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan en kunnen we zo agile mogelijk aan het eindproduct werken.

  1. We starten met een vragenlijst en/of creatieve sessie vooraf. Dit kan alleen met jou maar ook met een groepje betrokken collega’s. Wat hebben jullie nodig en waarom? We bespreken en maken keuzes.
  2. Wij gaan aan de slag met het concept. We laten je tussentijds moodboards, sfeerplaten of ander materiaal zien zodat je gericht kunt bijsturen en meebeslissen.
  3. De definitieve uitwerking van jouw vraag gebeurt met behulp van enkele iteratie rondes. Als eindresultaat ontvang je een passend ontwerp wat jou helpt in je communicatie.

VISUEEL ONTWERP

Met onze verbeeldingskracht helpen we bedrijven en hun mensen om opvallend, helder en leuker te communiceren met hun doelgroep. Denk hierbij aan getekende praatplaten, illustraties of sketchnote animaties. Dit doen we op onze eigen BRAND manier, op een klantgerichte en kleurrijke manier.

Bekijk ons werk

ZO GAAN WE TE WERK

Of we nu werken aan een praatplaat, illustratie, special of animatie; het begint allemaal met jouw wie, wat, waar en waarom. Daarna gaan we kijken hoe we jouw communicatie-vraagstuk zo leuk en effectief mogelijk omzetten naar visuals.

We starten met een kick-off waarbij we kijken naar de doelgroep, verhaallijn, format en stijl. We maken bepaalde keuzes voor stijl en kleur waarna wij aan de slag gaan met het concept. Tussentijds word je op de hoogte gehouden zodat je tijdig kunt bijsturen en beslissen. Na een aantal iteratierondes leveren wij het definitieve product op. We leveren dit zó aan dat het blijvend gebruikt kan worden binnen je analoge en digitale communicatie.

Interesse?

Neem contact op met Simone

070 - 204 40 49

Mail Simone

Weekend Academie

De grote oversteek

Lees meer