Praatplaat maken

Een praatplaat laten maken is een goed idee wanneer je op een creatieve manier informatie wilt overbrengen. Een praatplaat helpt namelijk om informatie of een doel, werkwijze of proces op een zeer krachtige manier uit te beelden. De verteller kan zijn of haar verhaal zo kernachtig overbrengen en het helpt de ontvanger om snel scherp te krijgen waar het om gaat. Bovendien kan een praatplaat ingezet worden als mooi marketinginstrument, wanneer deze als flyer wordt uitgedeeld aan (potentiële) klanten.

Neem contact op

Offerte op maat
Off- en online grafische ontwerpen
Gespecialiseerd in visueel denken

Een praatplaat laten maken of zelf ontwerpen

Wat de reden ook is waarom je een praatplaat wilt laten maken, wij van Buro BRAND in Den Haag doen dit graag voor jou. Als sinds 1999 zijn wij actief in de tekenbranche en we hebben intussen al veel ervaring opgedaan met diverse projecten. Maar ook als je zelf een praatplaat wilt leren maken, zit je bij ons goed. Volg dan onze training Visueel Communiceren en maak zelf een prachtige praatplaat.

Bekijk wie je voor waren

Interesse? Bel of mail ons!

Wil je een praatplaat of ander visueel project, zoals een infographic door ons laten maken? Of heb je vragen over deze dienst of onze trainingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail: info@burobrand.nl of telefoon: 070-2044049. Wij helpen je graag!

Neem contact op