Portfolio

grabowksy

De betrouwbare en ervaren gids op het gebied van identity driven security.

Grabowsky’s vraag aan Buro BRAND
Ontwikkel een geheel nieuwe visuele identiteit die volledig aansluit bij onze visie en kernwaarden; eenvoud, eerlijk, professioneel, klantvraag leidend, daadkrachtig en een tikje speels, creatief en eigenwijs. Daarbij willen we graag een aantal praatplaten (infographics) waarmee we aan onze klanten kunnen uitleggen wat we doen en wat onze meerwaarde is.

Het resultaat
Van kernwaarden naar visuele identiteit; Een heldere huisstijl die voldoet aan alle wensen en eisen van Grabowksy. Het gidsgevoel is vooral in de praatplaten en op de website voelbaar. Alle uitingen zijn uitgebreid getoetst aan de kernwaarden en het resultaat is een nieuwe identiteit voor een sterk bestaand merk!

Portfolio

De kracht van een praatplaat

Laat de klant aan het woord en stop met zenden!

Bij Grabowsky is de vraag van de klant altijd leidend in de oplossing die zij aanbieden. Door open en transparant te werken laten zij de klant weten dat ze de vraag of het probleem écht begrijpen.

Door een of meerdere praatplaten -ook wel infographics genoemd- mee te nemen naar een kennismakings- of salesgesprek kun je de behoefte van de klant filteren zonder dat je zelf constant aan het zenden bent. Door de klant te laten praten komen de vragen of problemen vaak al snel boven water omdat zij de betekenis invullen vanuit hun eigen behoefte. Een fantastische manier om met elkaar in gesprek te gaan!

Wil je meer weten over de kracht van praatplaten of ben je al overtuigd? Neem contact met ons op voor jouw eigen brainstorm sessie!