MISSIE

Met onze verbeeldingskracht helpen we bedrijven, teams en medewerkers die iets willen veranderen. Hiervoor maken we tekeningen of leren mensen zelf tekenen waarmee zij moeilijke informatie of ingewikkelde processen in beeld kunnen brengen. We geloven heilig dat beeld vaak zóveel effectiever en leuker werkt dan ingewikkelde documenten, lange vergaderingen en saaie Powerpoints!

Onze ultieme missie is dat beeldtaal net zo vanzelfsprekend wordt als schrijven en praten, voor iedereen, op elk moment van de dag. Met onze visuele uitingen, trainingen, maatwerk programma’s en boeken bieden wij hiervoor mooie oplossingen.

ONTSTAANSVERHAAL

Na een succesvolle carrière als industrieel ontwerper bij ATAG besloot Willemien om voor zichzelf te beginnen onder haar eigen naam; Buro BRAND. Wat begon als een grafisch ontwerp studio veranderde in een Academy toen een kartonfabrikant vroeg om een cursus tekenen voor op het werk te ontwikkelen. Zakelijk Tekenen werd geboren en langzaam evolueerde BRAND tot een internationaal bedrijf met 3 sublabels waar we nu met een team van specialisten mensen opleiden en begeleiden op het gebied van visueel denken en werken.

Ons verhaal