Graphic facilitation

Buro Brand Visuele Communicatie
Visual Identity
Grafisch ontwerp
Illustratie
Animatie
Zakelijk tekenen
Visual Reporting

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Graphic facilitation

 

Met behulp van graphic facilitation, of hoe wij het in het Nederlands zeggen, grafisch faciliteren leer je met goede visuele skills op een beeldende manier een notulen kunt maken. Hierbij helpen we jou om op een creatieve manier de sessies overzichtelijk, leuker en doelmatiger te maken. Door het grafisch faciliteren van wat er besproken wordt tijdens bijvoorbeeld een brainstorm, vergadering of workshop is duidelijk een samenvattend beeld te zien. De deelnemer herkent zich in wat er getekend. Dit activeert mensen om er mee aan de slag te gaan.

Als het aan ons ligt kunnen we dit niet vaak genoeg zeggen: ‘geen praatjes, maar plaatjes!’. Een plaatje zegt namelijk meer dan 1000 woorden is het gezegde. Je zult merken dat dit hetgeen is wat ook duidelijk terugkomt in de grafische facilitatie. Wij schrijven geen notulen, maar creëren een beeld die in één oogopslag duidelijk en samenvattend is. Deze manier van notuleren zorgt ervoor dat je niet alleen onthoudt wat er gezegd is, maar ook de acties en afspraken worden beter onthouden.

Als creatief team werken we scherp en betrokken. Ook wanneer je na de bijeenkomst nog iets wilt aanpassen, is dat geen probleem. Jij staat aan het roer en bepaalt wat het beste werkt voor jouw boodschap. Zo kun je optimaal gebruik maken van intranet, memo’s en social media.

Notuleren hoeft niet saai te zijn. Op een creatieve manier kom je heel ver. Wij willen je graag de mogelijkheden laten zien. Mocht je nu net zo enthousiast zijn als wij, neem dan contact met ons op voor een gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. De deur staat altijd open. Wij zijn te vinden aan de Zonweg 90, 2516CG te Den Haag (Binckhorst). Bellen of mailen kan uiteraard ook. E-mail: info@burobrand.nl, telefoon: 0702044049.

Contact Willemien brand
Willemien Brand
Creatief Directeur
Contact Hester Naakt geboren
Hester Naaktgeboren
Art Director & Trainer
Contact Laut Rosenbaum
Laut Rosenbaum
Illustrator, Portretmaker & Trainer

VOOR WIE WE WERKEN

Buro brand heeft gewerkt met de ING bank
Buro Brand heeft gewerkt voor the Labs
Buro brand heeft samengewerkt met SNS bank N.V.
Buro Brand heeft gewerkt voor Onderwijs Advies
Buro Brand heeft gewerkt voor Zilveren Kruis

MET WIE WE WERKEN

BRAND business
Zakelijke creativiteit en creatieve zakelijkheid