Grafische facilitatie

Buro Brand Visuele Communicatie
Visual Identity
Grafisch ontwerp
Illustratie
Animatie
Zakelijk tekenen
Visual Reporting

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Grafische facilitatie

 

Grafische facilitatie, visueel vastleggen en live tekenen wat er besproken wordt tijdens een brainstorm, vergadering, conferentie of workshop. Tijdens de bijeenkomst ondersteunt, begeleidt en inspireert een grafisch facilitator van Buro BRAND door middel van visueel notuleren, ook wel graphisch faciliteren, bij jou op locatie.

Algemeen bekend is het lange, saaie en de onaantrekkelijkheid van een notulen. Deze schuif je het liefst zo snel mogelijk weer weg. Laat staan dat je hem nog moet doorlezen. Grafisch facilitatie maakt je bijeenkomst energieker, geeft meer inzicht en is hierdoor interessanter om nog een keer door te nemen. Het geeft de hoofdlijnen goed weer.

Wij tekenen live tijdens jouw sessie en leggen zo vast wat er besproken wordt. Goed overleg met de grafisch facilitator vooraf zal helpen het gesprek beter vast te leggen. Dit kan worden gedaan door middel van sketchnotes. Dit zijn losse tekeningen, teksten en post-its die op een groot vel worden geplakt. Ook door direct op papier te tekenen krijg je een goed overzicht. Het is mogelijk om de grafische felicitaties digitaal op de iPad te verzorgen.

Het eindresultaat is voor jou. Hier start de mogelijkheid om het te gebruiken. Wij bieden ook de mogelijkheid door middel van het opsturen van foto’s, om de visuals te gebruiken in nieuwsbrieven, intranet, social media etc. Alternatief is dat wij de visuele notulen weer meenemen, inscannen, bijschaven en een digitale versie opleveren. Er is dus van alles mogelijk!

Mocht je nu enorm nieuwsgierig zijn of gelijk willen beginnen? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@burobrand.nl, telefoon: 0702044049 of kijk eerst gerust nog even op onze website voor meer informatie over grafisch facilitatie. Uiteraard ben je van harte welkom op onze gezellige kantoor voor een kopje koffie of thee om het rustig jouw ideeën met ons te bespreken. Je vindt ons aan de Zonweg 90, 2516CG te Den Haag (Binckhorst).

Contact Willemien brand
Willemien Brand
Creatief Directeur
Contact Hester Naakt geboren
Hester Naaktgeboren
Art Director & Trainer
Contact Laut Rosenbaum
Laut Rosenbaum
Illustrator, Portretmaker & Trainer

VOOR WIE WE WERKEN

Buro brand heeft gewerkt met de ING bank
Buro Brand heeft gewerkt voor the Labs
Buro brand heeft samengewerkt met SNS bank N.V.
Buro Brand heeft gewerkt voor Onderwijs Advies
Buro Brand heeft gewerkt voor Zilveren Kruis

MET WIE WE WERKEN

BRAND business
Zakelijke creativiteit en creatieve zakelijkheid