Brown paper sessie

Buro Brand Visuele Communicatie
Visual Identity
Grafisch ontwerp
Illustratie
Animatie
Zakelijk tekenen
Visual Reporting

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Brown paper sessie

 

Zonder een goed inzicht en overzicht is het lastig om alles op de rails te houden. Hoe breng je een vaak complex proces in kaart? Onze creatieve, doelgerichte en inspirerende consultant kan tijdens een Brown Paper sessie helpen jouw strategie, visie of het proces te visualiseren en daarmee een beter inzicht creëren. Na onze Brown Paper methode is het proces verbeterd en ontstaat er een gezamenlijke next step. We nemen je mee in onze denkbeeldige reis naar een betere koers.

Betere inzichten en overzichten leiden tot nieuwe ideeën. Maar voor we bij de ideeën komen, beginnen we met een lange, lege strook bruin inpakpapier tegen een muur. Dit is de basis van een Brown Paper sessie. Tijdens deze sessie gaat de onze visual consultant met jou aan de slag op het Brown Paper vel om inzicht en overzicht te creëren. Dit wordt gedaan door vooraf al keuzes te maken over werkwijzen, visuele formattering en onderwerpen. Door vooraf deze keuzes al te maken kan bij binnenkomst al actief worden gewerkt aan het eindresultaat.

Aan het einde van deze Brown Paper methode staan jouw ideeën op de paper. Om het overzicht nog duidelijker te maken, wordt het gefotografeerd en achteraf verwerkt in visuele notulen. Je kunt kiezen voor een foto van een totaalplaat of een praatplaat van een specifiek onderdeel. Het eindresultaat kan dan worden gebruikt in nieuwsbrieven, presentaties of op social media. Uiteraard is het mogelijk om de Brown Paper een mooi plekje op kantoor te geven. Zo kun je er op elk moment naar terug kijken. Deze uitdagende sessie kan geheel door ons worden georganiseerd, maar kan ook in samenwerking worden afgestemd.

Op de website vind je meer informatie over de mogelijkheden van de Brown Paper sessies. Interesse om deel te nemen? Neem dan contact op via e-mail info@burobrand.nl, telefoon: 0702044049 of kom gerust langs voor een vers kopje koffie voor een gesprek. Je bent van harte welkom en wij laten graag zien wat we voor jou kunnen betekenen. Wees niet bang om aan te kloppen! Je vindt ons op de Zonweg 90, 2516CG te Den Haag (Binckhorst).

Contact Willemien brand
Willemien Brand
Creatief Directeur
Contact Hester Naakt geboren
Hester Naaktgeboren
Art Director & Trainer
Contact Laut Rosenbaum
Laut Rosenbaum
Illustrator, Portretmaker & Trainer

VOOR WIE WE WERKEN

Buro brand heeft gewerkt met de ING bank
Buro Brand heeft gewerkt voor the Labs
Buro brand heeft samengewerkt met SNS bank N.V.
Buro Brand heeft gewerkt voor Onderwijs Advies
Buro Brand heeft gewerkt voor Zilveren Kruis

MET WIE WE WERKEN

BRAND business
Zakelijke creativiteit en creatieve zakelijkheid