Een Brown Paper sessie helpt een goed inzicht en overzicht te krijgen en alles op de rails te houden. Vraag je jezelf af: hoe breng ik een complex proces in kaart? Dan staat de creatieve, doelgerichte en inspirerende consultant van Buro BRAND uit Den Haag voor je klaar! Hij of zij kan tijdens een Brown Paper sessie helpen om jouw strategie, visie of het proces te visualiseren en daarmee een beter inzicht creëren. Na deze sessie is het proces verbeterd en ontstaat er een gezamenlijke next step. We nemen je mee in onze denkbeeldige reis naar een betere koers.

Wat is een Brown Paper sessie?

Betere inzichten en overzichten leiden tot nieuwe ideeën. Maar voor we bij de ideeën komen, beginnen we met een lange, lege strook bruin inpakpapier tegen een muur. Dit is de basis van een Brown Paper sessie. Tijdens deze sessie gaat onze visual consultant met jou aan de slag op het Brown Paper vel om inzicht en overzicht te creëren. Dit wordt gedaan door vooraf al keuzes te maken over werkwijzen, visuele formatteringen en onderwerpen. Door vooraf deze keuzes al te maken kan bij binnenkomst al actief worden gewerkt aan het eindresultaat.

Het eindresultaat is breed inzetbaar

Aan het einde van deze Brown Paper sessie staan jouw ideeën op papier. Om het overzicht nog duidelijker te maken, wordt het gefotografeerd en achteraf verwerkt in visuele notulen. Je kunt kiezen voor een foto van een totaalplaat of een praatplaat van een specifiek onderdeel. Het eindresultaat kan dan worden gebruikt in nieuwsbrieven, presentaties of op social media. Uiteraard is het mogelijk om de Brown Paper een mooi plekje op kantoor te geven. Zo kun je er op elk moment naar terug kijken. Deze uitdagende sessie kan geheel door ons worden georganiseerd, maar kan ook in samenwerking worden afgestemd.

Bel, mail of kom langs!

Ben jij benieuwd wat deze Brown Paper sessie voor jou zou kunnen betekenen of wil je hier een handige vergaderruimte voor huren? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op via e-mail: info@burobrand.nl, telefoon: 070-2044049 of kom langs voor een lekkere kop koffie. Je bent altijd welkom op onze inspirerende locatie aan de Binckhorstlaan 36, 2516 BE te Den Haag.