Visuele sessies

Voor het neerzetten of herijken van je strategie, voor het aanpakken van cultuuruitdagingen, innovatieve projecten, purpose finding of andere complexe organisatorische vraagstukken organiseren wij onder andere visuele, creatieve sessies.

Meer weten of vragen over ons aanbod?

Neem contact op met Georgette

070 - 204 40 49

Mail Georgette

Wat is een visuele sessie?

Een visuele sessie is een bijeenkomst met een door ons opgesteld en met jou overlegd (maatwerk) programma. We maken gebruik van korte opdrachten en visuele werkvormen waarbij iedereen de ruimte heeft zijn of haar input in te brengen.

We starten de workshop ontspannen en creatief met het leren van visuele skills, vervolgd met het maken van korte visuele opdrachten. Hiermee creëren we een open sfeer, voelen deelnemers minder drempels en wordt wederzijds begrip vergroot. In combinatie met de Design Thinking Methodiek zorgen we ervoor dat er aan het einde van de sessie de probleemstelling in beeld is gebracht en er een gedragen actieplan is.

“Nog nooit zo’n gezamenlijk gevoel gehad tijdens het bepalen van onze acties”

Jeugdbescherming West

Met de workshop praatplaat maken met Jeugdbescherming West hebben de medewerkers een zelf overeengekomen, afgestemd en getekend visueel jaarverslag gemaakt.

Lees meer

GGD Fryslân

Met een visueel programma heeft GGD Fryslân haar cultuurwaarden en functies ingevuld. Door middel van visuele werkvormen en oefeningen hebben medewerkers zelf getekend wat ze trots en blij maakt op het werk.

Lees meer