Maatwerk programma’s

Wil je je strategie neerzetten of herijken? Culturele uitdagingen aanpakken of innovatieve projecten en vraagstukken uitwerken? Elke verandervraag is uniek. Daarom maken en faciliteren wij programma’s op maat die aanzetten tot actie.

We zien vaak dat elke organisatie wel een strategie-, cultuur- of innovatieprogramma heeft, maar hoe zet je dit nu om in concrete acties met betrokken medewerkers die plezier hebben in hun werk?

Met behulp van energieke, eigen programma’s en visuele werkvormen gaan we met jou en je groep aan de slag. We duiken niet te diep in de inhoud maar gaan praktisch aan de slag. Met onze Visual Thinking methodes als basis volgen we een aantal stappen om tot een concreet actieplan te komen. Dit doen we via onze ‘inside-out’ methode en op een agile manier, met ruimte voor input en tijd om bij te stellen.

Meer weten of vragen over ons aanbod?

Neem contact op met Georgette

070 - 204 40 49

Mail Georgette

Inside out of top down

Het lijkt erg aanlokkelijk om strategische kennis en hulp van buiten naar binnen te halen. En blijkt vaak ook zeer effectief en nuttig. Maar wat nu als je de oplossing op uit je eigen mensen kunt halen?

Met behulp van de BRAND Business programma’s en sessies halen we ideeën, kennis en oplossingen op uit de mensen. Hiermee is de uitkomst het resultaat van jouw organisatie zélf. Medewerkers zitten vol waardevolle kennis en innovatieve ideeën. Doordat mensen zelf eigenaar zijn van een idee voelen ze zicht betrokken en verantwoordelijk waarmee de implementatie een stuk eenvoudiger, leuker en kansrijker wordt.

ING

Met een maatwerk programma is visueel werken geïmplementeerd bij ING Domestic. Visueel werken wordt bij ING als waardevolle samenwerkingstool gezien die nu dagelijks wordt gebruikt.

Lees meer

GGD Fryslân

Met een visueel programma heeft GGD Fryslân haar cultuurwaarden en functies ingevuld. Door middel van visuele werkvormen en oefeningen hebben medewerkers zelf getekend wat ze trots en blij maakt op het werk.

Lees meer