AstraZeneca

Maatwerk programma Praatplaat workshop animatie

What we can do..’ en ‘What science can do..’. Het creëren van een sterke call to action middels een inspirerende animatie.

Bekijk case

CARDEA Jeugdhulp

Maatwerk programma Visuele sessie

Via de virtuele workshop praatplaat maken hebben medewerkers van CARDEA Jeugdhulp hun visie rapport zelf vormgegeven tot een speelse en informatieve visieplaat.

Bekijk case

Binnenlandse Zaken

Visueel Notuleren

Visueel Notuleren bij het ministerie van Binnenlandse Zaken, project “proeftuinen maak verschil”. De visuele notulen worden nog steeds gebruikt voor het voortbrengen van het proeftuinen initiatief. Zo zijn de beelden leidend in het digitale magazine en de website.

Bekijk case

Jeugdbescherming West

Visuele sessie Praatplaat workshop

Met de workshop praatplaat maken met Jeugdbescherming West hebben de medewerkers een zelf overeengekomen, afgestemd en getekend visueel jaarverslag gemaakt.

Bekijk case

ING

Maatwerk programma Trainingen

Met een maatwerk programma is visueel werken geïmplementeerd bij ING Domestic. Visueel werken wordt bij ING als waardevolle samenwerkingstool gezien die nu dagelijks wordt gebruikt.

Bekijk case

GGD Fryslân

Maatwerk programma Visuele sessie

Met een visueel programma heeft GGD Fryslân haar cultuurwaarden en functies ingevuld. Door middel van visuele werkvormen en oefeningen hebben medewerkers zelf getekend wat ze trots en blij maakt op het werk.

Bekijk case